Şimdi Ara

iOS7 iPhone 5 Duvar Kağıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimler iphone 5 içindir. Eğer iphone 4/4s te kullanmak istiyorsanız Ayarlar>Parlaklık ve Duvar Kağıdı>Duvar Kağıdı>Resmi Seçip Zoom yapmanız (ölçeklemeniz) gerekir. Eğer bunu yapmazsanız ana ekran veya kilit ekranında kenar boşlukları kalacaktır.

iOS7 iPhone 5 Duvar Kağıtları iOS7 iPhone 5 Duvar Kağıtları iOS7 iPhone 5 Duvar Kağıtları iOS7 iPhone 5 Duvar Kağıtları

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsiazam042 -- 14 Haziran 2013; 11:51:33 >

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

teşekkürler

rica ederim.
  • bunları nasıl iphone 5 6.1.2 de kullanabılırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bunları nasıl iphone 5 6.1.2 de kullanabılırız...

resimleri indirin. itunes / itools / ifunbox bunlardan biri ile telefonunuza yükleyin. Ayarlar > Parlaklık ve duvar kağıdı bölümünden istediğiniz resmi seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsiazam

quote:

resimleri indirin. itunes / itools / ifunbox bunlardan biri ile telefonunuza yükleyin. Ayarlar > Parlaklık ve duvar kağıdı bölümünden istediğiniz resmi seçin.

telefonda nereye yukluyorsunuz wallpaper altına attım ama goremıyorum
  • quote:

quote:

quote:

itunes çok sıkıntılı o yüzden ilk günden beri hep itools kullanırım. Malesef itools a göre anlatmak durumunda kalacağım.

itools a telefonu bağlayın.
    Sol menüden Photos bölümüne gelin
    Açılan kısımda üst tarafta bulunan / Camera Roll / Photos / Other Albüms / sekmelerinden Photos sekmesine tıklayın.
    Karşınıza gelen klasörlerden herhangi birinin içerisine istediğiniz resmi sürükle bırak şeklinde atın.
    Gelen uyarıda Confirm butonuna tıklayın. Resimleriniz yüklenmeye başlayacaktır. Resimleriniz yüklendikten sonra telefonunuzdan
    Ayarlar>Parlaklık ve duvar kağıdı>Duvar Kağıdı kısmına gelin ve resimlerin bulunduğu klasörden resminizi seçin.
    Karşınıza gelecek Ayarla butonuna tıklayıp resmi hangi konuma ayarlamak istiyorsanız ( Kilit ekranı , Ana ekran veya Her ikisi) onu seçin. İşleminiz bu kadar.

Not: 1. itools indirmek için TIKLAYINIZ
    2. itools kullanabilmeniz için pc nizde itunes programının yüklü olması gerekmektedir. Aksi halde telefonunuzu usb ile pc nize bağladığınızda itools programı görmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsiazam042 -- 14 Haziran 2013; 11:49:40 >

• İlk sıradaki beyaz iPhone ile mükemmel oluyor.Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

itunes çok sıkıntılı o yüzden ilk günden beri hep itools kullanırım. Malesef itools a göre anlatmak durumunda kalacağım.

itools a telefonu bağlayın.
    Sol menüden Photos bölümüne gelin
    Açılan kısımda üst tarafta bulunan / Camera Roll / Photos / Other Albüms / sekmelerinden Photos sekmesine tıklayın.
    Karşınıza gelen klasörlerden herhangi birinin içerisine istediğiniz resmi sürükle bırak şeklinde atın.
    Gelen uyarıda Confirm butonuna tıklayın. Resimleriniz yüklenmeye başlayacaktır. Resimleriniz yüklendikten sonra telefonunuzdan
    Ayarlar>Parlaklık ve duvar kağıdı>Duvar Kağıdı kısmına gelin ve resimlerin bulunduğu klasörden resminizi seçin.
    Karşınıza gelecek Ayarla butonuna tıklayıp resmi hangi konuma ayarlamak istiyorsanız ( Kilit ekranı , Ana ekran veya Her ikisi) onu seçin. İşleminiz bu kadar.

Not: 1. itools indirmek için TIKLAYINIZ
    2. itools kullanabilmeniz için pc nizde itunes programının yüklü olması gerekmektedir. Aksi halde telefonunuzu usb ile pc nize bağladığınızda itools programı görmeyecektir.

teşekkurler halettim çok saolun

• 2. De güzel oldu. Şeker gibi oldu telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun uğraşmayın mobilden girin buraya fotoğrafları film rulosuna kaydedip duvar kağıdı yapın bitti gitti. Teşekkürler.

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalinden alıntı: ender
    teşekkurler halettim çok saolun

rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

2. De güzel oldu. Şeker gibi oldu telefon :)

Hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Uzun uzun uğraşmayın mobilden girin buraya fotoğrafları film rulosuna kaydedip duvar kağıdı yapın bitti gitti. Teşekkürler.

Mobilden girme ihtimali olanlar için basit bir yöntem. Hatırlatma için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

Teşekkürler

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsiazam042 -- 14 Haziran 2013; 19:33:54 >

• Ben iOS 7 yukledigimde tamamiyla degismis oldugunu hissetmek icin yuklemeyecegim
  • Resmin üstüne basın yeni sekmede açıldın üstüne basılı tutup kaydet diyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Ben iOS 7 yukledigimde tamamiyla degismis oldugunu hissetmek icin yuklemeyecegim

• Bende bu sekilde kullaniyorum...

• 7 ler guzel duruyor...

• tşkler sipirmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.