Şimdi Ara

ios8 de Interaktif bildirimleri kullanabilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iOS 8 arayüzüne dair birkaç önemli yenilikten birisi de interaktif bildirimler. SMS, E-posta, Facebook bildirimleri gibi birçok ileti artık uygulamaların içinden cevaplanabiliyor. Ekranın üst köşesinde beliren bildirim kısmı herhangi bir uygulamanın içindeyken gelen bildirimi cevaplama olanağı sağlıyor.

Yukarıda bahsedilen işlemi yapabilen var mı benim telefonum da donup kalıyor bildirim gelince .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w0rM kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla suan sadece telefonun kendi mail ve mesaj programiyla yapabiliyosun onu. Gelistiriciler programlarina o ozelligi ekledigi an onlarla da kullanabiliriz. Benim bildigim bu tabi kesin konusmuyorum.

• felkaet buglu bir sistem olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

İnteraktif Bildirimler
    iOS 8 arayüzüne dair birkaç önemli yenilikten birisi de interaktif bildirimler. SMS, E-posta, Facebook bildirimleri gibi birçok ileti artık uygulamaların içinden cevaplanabiliyor. Ekranın üst köşesinde beliren bildirim kısmı herhangi bir uygulamanın içindeyken gelen bildirimi cevaplama olanağı sağlıyor.

Yukarıda bahsedilen işlemi yapabilen var mı benim telefonum da donup kalıyor bildirim gelince .

Uygulamalar güncelleştirmeleriyle bu özelliği ekleyecekler. Şu an sadece iOS'in kendi uygulamalarında var iMessage ve Mail gibi.
  • İmessage, mail ve sms özelliğinde var sadece.

• Peki bildirimleri yukarı doğru kapatırken donma oluyor mu sizde de ?

• w0rM kullanıcısına yanıt
    bende oluyo malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.