Şimdi Ara

ios8 Fotoğraflar ve Pil Kullanımı ile ilgili Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Film Rulosu kaltı bildiğiniz gibi ve belli bir tarihten sonraki fotoğraflar son çekilenlere eklendi. Sorun şu

eyeem ,whats app vs.. uygulamarda resim ekleyemiyorum(eski resimleri) çünkü sadece albümleri gösteriyor ve oradan da film rulosu kalktı..

whats app da grup simgesi değiştir deyince bütün resimler görünüyor ama onun dışında resim paylaşırken eski resimler görünmüyor..

aklıma ss almak yada albüm olışturma fikirleri geldi ancak aptaca... birde onlarla mı uğraşacağım?

2-) Batarya kullanım süresi ilk gün mantıklı görünüyordu fakat şimdi baktığımda bekleme ile kullanım süresi aynı görünüyor..

Varmı bir fikri olan?

• Bekleme ve kullanım sürem benimde aynıydı şarjımıda etkileşmişti bu sorun kilit tuşu ve home tuşuyla reset atın telefona o şekilde düzeldi benim şarj performansında artış oldu düzeldikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Bekleme ve kullanım sürem benimde aynıydı şarjımıda etkileşmişti bu sorun kilit tuşu ve home tuşuyla reset atın telefona o şekilde düzeldi benim şarj performansında artış oldu düzeldikten sonra

reset atınca birde geri yüklemesi var ona çok üşeniyorum. bir kaç gün daha bekleyeyeim düzelecek mi diye..
  • Hayır telefonu sıfırlamayacaksınız home tuşu ve kilit tuşuna basılı tutarak telefonu yeniden başlatacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.