Şimdi Ara

İOS9 dan 8e dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben telefonumu ios 8 deyken itunes ile bilgisayarıma yedeğini aldım. Ardından ios 9a güncelledim. Memnun kalmadım ios 9 beta1 den. Ardından telefonu sıfırladım. Sonra kurulum ekranına gelince bilgisayardan itunesten yedekten geri yükle dedim. Bekledim. Telefonda belli bir süre sonra her kurulumdaki gibi konum servisleri vs. ekranı geldi. İleri ileri yaptım. Tekrar ios 9 üzerine benim yedeğimi kurdu . Ne yapmam lazım iOS ustaları ?

• Çözüm yok mu ?
  • Shift restore ile 8.3 ipsw göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Shift restore ile 8.3 ipsw göster

Yedeğimi yükleyebilirmiyim peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOS 9

quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Shift restore ile 8.3 ipsw göster

Yedeğimi yükleyebilirmiyim peki ?

Evet

• Çok soru sordum ama önce ipsw den 8.3ü kurup sonrasında kurulum ekranı geldiğinde pc den yedeği geri yükleyemi basayım hocam ?
  • Evet. Önce 8.3 yüklensin. Daha sonra yedekten geri yükle yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 16 Haziran 2015; 2:40:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS’dan Androide Geçmek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok soru sordum ama önce ipsw den 8.3ü kurup sonrasında kurulum ekranı geldiğinde pc den yedeği geri yükleyemi basayım hocam ?

Aynen öyle

• quote:

Merhaba

Ben telefonumu ios 8 deyken itunes ile bilgisayarıma yedeğini aldım. Ardından ios 9a güncelledim. Memnun kalmadım ios 9 beta1 den. Ardından telefonu sıfırladım. Sonra kurulum ekranına gelince bilgisayardan itunesten yedekten geri yükle dedim. Bekledim. Telefonda belli bir süre sonra her kurulumdaki gibi konum servisleri vs. ekranı geldi. İleri ileri yaptım. Tekrar ios 9 üzerine benim yedeğimi kurdu . Ne yapmam lazım iOS ustaları ?

Hocam cihaza ipsw ile kurulum ardindan itunes yedeklemesini seciceksin.
    Sonraki islem ibackupbot ile hangi geriyukleme dosyasi olsugunu tespit edip (mesaj,resim vb dosyalara erisip)
    İtunesten onu gostereceksin.
    Eger ios 9 da yedekleme aldiysa bu eski yedekleme diye uyari verir eve kurmak istiyorum deyip kurulumu bekleyeceksin.
    Ardindan hayirli uyurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 9 İ kullanıcısına yanıt
    Cihazı iTunes'a bağla ve ekranda iTunes logosunu görene kadar açma kapama tuşuyla ana ekran tuşuna basılı tut.
    Kurtarma moduna geçmiş olacaksın.
    PC'de Geri Yükle ve Güncelle seçeneğine tıkla tamamsın. Yüklenince de yedeğinden çekersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.