Şimdi Ara

Iosun stabilliği vs. Kalmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkasının mesajını nasıl sileyim. Nomadcry klon nikin heralde onun ilk başta adres sorması üzerine asıl sen adres ver deyince senin onun yerine atlamandan belli oldu. Neyse ben diyeceğimi dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalAkman -- 22 Eylül 2014; 2:48:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

arkadaşlar sakin birbirinizi kırmanın gereği yok

Herkes iphone kullanacak diye bir şart yok çoğu kişi saat gibi çalıştığını da söylüyor takılmalar olduğunu da arkadaşa öneride bulununca dengesi şaştı klavye delikanlısı olma adres ver dedi normadcry adlı arkadaşa ben de adres verdim kendisi adres ver dediği yorumu silip burada benim adamlığıma söz ediyor
    Amacım kavga değil sözünün arkasında mı onu görmek yaptığı hatadan ders almasını bekliyorum

Normadcry değil hocam NomadCRY. r yok arada. Uğraşmaya değmez böyleleyle, takmakla en büyük hatayı yaptık biz. Ergen arkadaşlarımızdan biri besbelli. Birader konuşmaları falan apayrı bir şey zaten. Yazmayın siz de benim gibi, uzatmaya gerek yok bence.

Adınızı yanlış yazdığım için kusura bakmayın hocam
    Evet haklısınız cevap vermemek en iyisi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalAkman

Başkasının mesajını nasıl sileyim. Nomadcry klon nikin heralde onun ilk başta adres sorması üzerine asıl sen adres ver deyince senin onun yerine atlamandan belli oldu. Neyse ben diyeceğimi dedim.

Kendisinin nokia 5800 cfw sunrise konusu vardır çok efendi foruma yakışır bir insan olduğu için onu korudum klon nick im değil konuyu bulup bakabilirsin

• Günaydın kardeşim..

Ios 7 de bitti zaten o dediğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeden sonra iyice sapitti.sayfalar acilmiyor resetlemek zorunda kaliyorum takilmalar artti vs vs can sikintisi iyice

• ios8 güncelledim cihazım iph5s hiçbir problem yaşamadım Cihazın 4s ise belki biraz takılma oluyordur ama iph5s de öyle bir problem yok hocam
  • La adamlar 8.0'a yeni geçti küçücük hataları dert ediyorlar
    Size varya bir hafta lumia vereceksin hatanın kralını göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 22 Eylül 2014; 6:38:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rezillik ne safari düzgün çalışıyor ne el hareketleri, wifi bağlanmaz YouTube linkine tıklarsın forumda takılır açılmaz programlar devamlı çöker bir anda masa üstünde bulursun kendini şuanda safaride upload çalışmadığı için crash resimlerini bile upload edemiyorum,

Katılıyorum, İpad 3 üme ios 8 yükledim, wifi dan sık sık kopuyor. Chrome acayip yavaş çalışmaya başladı. İos 8 yüklemeyeydim iyiydi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 22 Eylül 2014; 6:45:18 >
  • quote:

Rezillik ne safari düzgün çalışıyor ne el hareketleri, wifi bağlanmaz YouTube linkine tıklarsın forumda takılır açılmaz programlar devamlı çöker bir anda masa üstünde bulursun kendini şuanda safaride upload çalışmadığı için crash resimlerini bile upload edemiyorum,

el hareketleri özelliği ne oluyor ?
  • 4S kullaniyorum. iOS 8 kurulu. Temiz kurulum da yapmadim. 7'nin uzerine kurdum.

Biri beni arayinca telefon calip, titriyor fakat ismi ekrana 1 sn sonra geliyor.

Bundan baska hicbir sikintisi yok 7'ye gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

La adamlar 8.0'a yeni geçti küçücük hataları dert ediyorlar
    Size varya bir hafta lumia vereceksin hatanın kralını göreceksiniz

Saçma sapan yazılarla insanların aklını karıştırma , windows phone saat gibi çalışıyor. Telefonunda sorun varsa servise gönder.
    Stabilite olarak Wp >ios >android olarak sıralanır.

Dünyada yüzbinlerce hacker var , 1 tanesi bile wp sistemini kıramamıştır.Şuana kadar kırılamamış tek sistemdir. İşte mükemmeliyet budur , arayüzünü beğenmiyorsan anlarım ama yok sorun yaşıyorum yok sistemin temeli dandik vs.. dersen işte böyle gülerim.

• Dün bir uygulama yüzünden telefon aşırı kastı, dondu (iphone 5) ama sanıyorum ios8 optimizesi yapılsa böyle olmazdı. Fakat hiçbir şekilde kasmaması direk uygulamanın kapanması daha iyi olurdu. Bir de 3. Parti klavyelerden birinde yaşadım bu sorunu.

• ios 8 e geçtim şarjım 2 günü rahat çıkaracak gibi hiç bir sorun yok cihazımda..

herşey stabil

iphone 5c
  • iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın çıkması ile artık güncellemeler peş peşe gelir. Yepyeni cihazlara leke sürdürmemek adına ios 8.0.1 in fazla gecikeceğini sanmıyorum..

• İos 7 den beri safari sorunlu zaten ios 7 de sayfalar surekli yeniden yukleniyordu simdi de favoriler ve arama yaparken yaptigi oneriler 5-10 fps calisiyor....

İpad airim da boyle en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 22 Eylül 2014; 9:21:26 >
  • iOS kullanıyorum artı iOS'a uygulama yazıyorum. Uygulamadan atmalar falan elbette oluyor fakat bu tamamen iOS ile alakalı bir durum değil.
  • İos 8 son güncelleme ile eskisine göre hiç bir yenilik getirmedi ama cihazın stabilliğini götürdüğü kesin.
    Apple fanları atlamış hemen. Adam sadece DH'ye değil hiçbiryere upload yapamıyorum, sorun yaşıyorum diyor.

Son güncellemeyi telefon üstünden yapınca 5s bile rezil hale geliyor. Kasıyordu, hiç yoktan hata veriyordu, fabrika ayarlarına geri yüklemek zorunda kaldık.
  • iOS 8 ile birlikte cihaz kendini kaybetti. Kendi kendine program kapatmalar. Sürekli donma ve kasılmalar. Ekran kararması gibi sayısız sorun

• Bencede kalmadi eskiden sistem herseye kapaliydi uygulama ac kapat olarak gelistirilmis bi sistem bana gore gelistikce bozmaya basladi android kadar islem barindirsa zaten cöker o iphonelar

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

iOS kullanıyorum artı iOS'a uygulama yazıyorum. Uygulamadan atmalar falan elbette oluyor fakat bu tamamen iOS ile alakalı bir durum değil.

ben sebebini öğrenmek isterim... bildiğimiz programcının bugları mı yoksa başka birşey mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.