Şimdi Ara

Iosun stabilliği vs. Kalmadı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

o kadar karışık anlatmışsınız ki görende ios o kadar karışık bir sistem sanacak. host dosyasıda host dosyası deyip durmuşsunuz ben host dosyasının yerini dahi hatırlamıyorum nerdedir bir kere dokunduğum yok. format işlemi tek kabloyu itunes aç geri yükle de cihaz tüm işlemleri kendi kendine yapsın bunun nesi karışık. root aramıyorsun acaba bu uyumlu mu derdin yok sıkıntın yok nesi karışık bunun, teknolijiyi en basite indirmiş adam insaf edin biraz. yaşadığınız sorun ios 8 yayınlanmaya başladığı ilk saatlerde sunucu yoğunluğundan aldığınız hata bunu bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin. oda kolay değil kaç milyon kullanıcın var bunların hemen hemen hepsi cihazlarına yükleme yapıyor serverlar iyi bile dayanıyor o yoğunluğa. samsung geçen sene güncelleme vermişti ertesi gün geri çekmişti o durumları da biliyoruz. ios mükemmel değil ama en iyisini yapanda yok şuan için.

ilk günle alakası yok dostum. şuanda yükleme sırasında takılıyor, merak etmeyin ben 5 yıldır hem android hemde ios u birlikte kullanıyorum ve yeterince karşılaştırdım 5 senedir, ama şunu açık ve net söyleyebilirim, android daha sorunsuz.

• iPad mini kullanıyorum.ios 8 e güncelledim. Ilk başta aşırı kasmalar ve donma vardı. Ardından cihazı formatladım. Şimdi donma yoktur,kasma çok çok az. Ota dan güncelleyenlere tavsiye ederim. Çakın formatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAkman

quote:

Orijinalden alıntı: ookangenc

Ben niye yaşamıyorum bu anlattıklarınızı acaba

Birader foto upload ı yap bakalım safaride forumda olmuyor. Resim ekle diyorum hata veriyor

Şuan safarideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: piocu

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

La adamlar 8.0'a yeni geçti küçücük hataları dert ediyorlar
    Size varya bir hafta lumia vereceksin hatanın kralını göreceksiniz

Saçma sapan yazılarla insanların aklını karıştırma , windows phone saat gibi çalışıyor. Telefonunda sorun varsa servise gönder.
    Stabilite olarak Wp >ios >android olarak sıralanır.

Dünyada yüzbinlerce hacker var , 1 tanesi bile wp sistemini kıramamıştır.Şuana kadar kırılamamış tek sistemdir. İşte mükemmeliyet budur , arayüzünü beğenmiyorsan anlarım ama yok sorun yaşıyorum yok sistemin temeli dandik vs.. dersen işte böyle gülerim.

evet kanka sen reyissin bende zaten 1 yıldır lumia 920 kullanmıyorum imzamdaki konuyuda boşuna açtım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Iphone 5 kullanıyorum ios 8 e 2 gün önce geçtim 2-3 defa telefon dondu restart atmak zorunda kaldım daha önce böyle şeyler yaşamamıştım zorla iphone 6 aldıracaklar..

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    az önce kurulum yaptım sıkıntı çıkarmadı siz ios diye android cihazınıza güncelleme yapıyor olmayasınız.
  • Adam haklı ama dön ios 7 ye bitsin tartışmanın luzumu yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

az önce kurulum yaptım sıkıntı çıkarmadı siz ios diye android cihazınıza güncelleme yapıyor olmayasınız.

çok doğru tespit bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: piocu

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

La adamlar 8.0'a yeni geçti küçücük hataları dert ediyorlar
    Size varya bir hafta lumia vereceksin hatanın kralını göreceksiniz

Saçma sapan yazılarla insanların aklını karıştırma , windows phone saat gibi çalışıyor. Telefonunda sorun varsa servise gönder.
    Stabilite olarak Wp >ios >android olarak sıralanır.

Dünyada yüzbinlerce hacker var , 1 tanesi bile wp sistemini kıramamıştır.Şuana kadar kırılamamış tek sistemdir. İşte mükemmeliyet budur , arayüzünü beğenmiyorsan anlarım ama yok sorun yaşıyorum yok sistemin temeli dandik vs.. dersen işte böyle gülerim.

Geliştiriciler uygulama bile çıkarmaya uğraşmıyorlar , hackerler sistemi kırmayamı uğraşsın

• Sen apple cihazları kullanma stabilitesi bol samsung cihazları kullan hadi

• LOSUN diye okuyan tek benmiyim

• Stabil olmayan sensin.
  • Siz tartışmıyorsunuz ki o aklınızla karalama kampanyası düzenliyorsunuz.

• ios8 gerçekten başarısız olmuş 3g kapatılmıyor.multitaskingten soldaki programı kapattığımda sağdakiler sola doğru kaymıyo.safarideyken whatsapptan mesaj gelince üstten çıkan bildirim ekranı takılı kalıyo düzeltmek için safariden çıkıp tekrar girmek gerekiyo

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzer sıkıntıları hem iphonelar'da hem de ipadlerde IOS7'den beri yaşıyorum... İyi ki değişti arayüz ama eskiden daha stabildi sanki :( Bir sonraki telefonum Nexus 6 olacak inşallah... Yine de babama bu cuma iphone alıyor muyum alıyorum o da ayrı konu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ive'i iOS'in basina getirmek hataydi. Tasarimci adama arayuz tasarlatirsiniz anlarim da Forstall gibi bir muhendisi sepetleyip(maps i bahane ederek) Ive'i sistemin basina getirmek pek de iyi bir hamle olmadi.

Fars. Gittiğinden beri aynısını düşünüyorum bende, steve jobs gibi kaçıktı oda, büyüteçi alıp sj gibi geçişleri piksel piksel yavaşlatılmış ekranda seyrettiğini okumuştum bir makalede, sadece bu adamın gitmesi yüzünden bence çok yanlış yerlere gidiyor maalesef bu firma..

Teknolojik manyaklik apayri bir sey herkes de bulunmuyor. Ive tasarimlari iyi; ancak donanim tasarimcisi ya da MacOS'ta tasarimlarina devam edebilirdi.

Su an iOS'te eski kalitede devam etmediklerini dusunuyorum. Jobs'u sevmedigimden(tuketiciye karsi tutumlari nedeniyle) uzun sure ayak diredim kullanmamak icin ve 5 surumu ile kullanmaya basladim.

Simdi baktigimda Cook daha tuketici yanlisi(ozur mektuplari vs) ama cikan isin niteligi dusuyor. Hangisi daha tuketici yanlisi bastan dusunmek gerek.

• iOS 8 in şu hali bile androide bin basar.

• Valla hocam geçen arkadasın ios 6 4 üne bakındım ios 8 li ip 5s den daha seri geldi fenin son harikası bence ios 6 idi.ama saolsun apple harcadı

• İos 8 ve 7 güzel diyenler, yeni nesil karne hediyesi iphone kullanııcılarıdır, bir zamanlar iphone dendiği zaman, jet motoru gibi hızlı, saat tempolu cihaz gelirdi akıllara.
    Akıllara özgün tasarım gelirdi.

Şimdi?. Hey gidi günler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.