Şimdi Ara

Iosun stabilliği vs. Kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Cihaz nedir

Ipad air

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın başına gelmiş en kötü şeydir Ive... Yukardaki adma doğru yazmış... Steve , ona yerinde görev veriyordu ...

Rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalAkman

quote:

Dostum android windows tabanlı telefonlarda var onları tercih et sen
    Seni onlar kurtarır artık

Komiksin paramı alıyorsun bu yorumlar için. Yeni sıfır bir araba aldın yada ev aldın yada bu ülkede bir sorun yaşadın sana deseler git başka ev araba al yada defol git bu ülkeden dediler gidip başka ev yada araba alırmısın başka ülkeye Defolup gidermisin. Biz burda sorunları tartışıyoruz kimse cebimize para koymuyor

Vallaha saçmalıyorsun yeminle saçmalıyorsun
    İos stabilitesi kalmadıysa git başka telefon al lafını anlayamıyorsun
    Cihazın nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iback

Benim bugünlerde iPad'de yaşadığım problemler sinir bozucu. Safari'de dh'de iken başka bir şey açık değilken kendi kendine reset atmalar, programı kapatmalar. Sürekli oluyor, şu sıralar.

iPhone'da da aynı problemleri yaşıyorum.

İlginç olan üzerindeki yazılımı restore yaparak temiz kurulumla yapmıştım işlemleri.. Darboğaz yapacak bir şey yokken böyle saçmalamak komik gerçekten. Cihazlarım iphone 5 ve ipad 4.

İkisiyle de ios 6 kullandım muazzamlardı o zaman, bu resetleme olayını yaşatan işlemin 100 katı da olsa bir şey olmazdı.

Tamam ios 6 eskidi diyorsunuz da eklenen yenilikleri ios 6 ve öncekilerinini stili bozmadan eklenebilirdi, niye böyle köklü 'minimalist' saçmalıklarına gidiliyor anlamıyorum.

Aynen yazılım karmaşıklık laştıkça androide benzemeye çalıştıkça batıyor apple

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşadığınız şeylerin hepsini hiçbir zaman yaşamadım ve pek yaşayan olduğunu da sanmıyorum.

Birader resim ekle diyerek safari ile foruma resim ekle bakalim.

Arkadaşım bu forumun sorumu. iOS ile ne alakası var? Forumun kodlamasından sorumlu olanlar düşünsün bunu. Ve hata verse de resmi upload ediyor. Deneyebilirsiniz. Forumun hatası bu. Uygulamalar veya kodlar kendini iOS 8'e optimize eder, iOS 8 kendini değil. Bak App Store'a. Çatır çutur güncelleme çıkıyor iOS 8 için. Bunu forumun kodlayıcısı düşünecek Apple değil. Ayrıca fotoyu upload ediyor keşke bilmeden konuşmasaydınız. Ayrıca iOS 8'de hatalar var ben bile 7'ye geri döndüm ancak bunlar düzeltilemeyecek şeyler değil. Güncellemeler gelecek daha. Her sürümde olan şeyler.

Forumla alakalı değil diğer sitelerede upload yapamıyorsun safaride.

Daha bir önceki mesajımda iOS ile ilgisi olmadığını anlattım hala aynı şeyi diyorsunu. Bir işletim sistemi kendini uygulamalar için optimize etmez, uygulamalar/siteler/kodlar kendini yükseltir optimize eder. Bu bilgisayarda da telefonda da böyle. En basidinden update örneğini verdim yukarıda. Diyelim ki iOS 8 ile ilgili. Basit bir güncellemeyle halledilecek bir şey. Bu kadar abartıp konu açmak manasız.

Birader sen algılamakta zorluk çekiyorsun heral bu sorunlardan sadece biri. Yukardada dediğim gibi çokfazla Kasmalar var Aşağıya kaydırıyorsun siteler kesik kesik görüntüleniyor. El harketleri algılanmıyor. Youtube linki açılmıyor. Sorunlar çok fazla, benim Anlamadığım apple gibi bir firma nasıl bu kadar sorunlu yazılım çıkarır üstelik CEO'su tim cook daha 8 çıkmadan sorunlar var bir ay sonra Güncelleme yapcaz diyor. Bu nasıl iştir sorunları neden yayınlamadan halletmiyorsunuz

Üslubunu bozma düzgün konuş kardeşim. Adam gibi mesaj yazdığımıza pişman ediyorsunuz resmen. Tam tersine sende bir takım sorunlar var. Kardeşim kafan almıyor mu? Uygulamalar kendini yavaş yavaş iOS 8'e güncelliyor. Bak App Store'a yazıyor iOS 8 güncellemesi diye her uygulamada. Anlamak istemiyor musun bunu? Yok birader bilmem ne önce bi insanlarla düzgün konuş üslubunu düzelt kardeşim. Safari'de takılıyormuş vesaire, bir güncelleme bekleyemeyecek kadar sabırsızsan o senin sorunun. Siz Android kullanın o zaman. Günde 20 tane konu açarsınız artık "Rehberim silindi, telefon dondu kastı kamera çöktü resimlerim yok oldu, menüde efektler kasıyor." şeklinde 40 tane konu açarsınız artık. Az mantıklı düşünüp yorum yapamıyorsunuz. iOS stabilitesini kaybettiyse Android kullanın o zaman, kendinize beddua okursunuz naptım ben diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Eylül 2014; 1:23:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşadığınız şeylerin hepsini hiçbir zaman yaşamadım ve pek yaşayan olduğunu da sanmıyorum.

Arkadaşım bu forumun sorumu. iOS ile ne alakası var? Forumun kodlamasından sorumlu olanlar düşünsün bunu. Ve hata verse de resmi upload ediyor. Deneyebilirsiniz. Forumun hatası bu. Uygulamalar veya kodlar kendini iOS 8'e optimize eder, iOS 8 kendini değil. Bak App Store'a. Çatır çutur güncelleme çıkıyor iOS 8 için. Bunu forumun kodlayıcısı düşünecek Apple değil. Ayrıca fotoyu upload ediyor keşke bilmeden konuşmasaydınız. Ayrıca iOS 8'de hatalar var ben bile 7'ye geri döndüm ancak bunlar düzeltilemeyecek şeyler değil. Güncellemeler gelecek daha. Her sürümde olan şeyler.

Daha bir önceki mesajımda iOS ile ilgisi olmadığını anlattım hala aynı şeyi diyorsunu. Bir işletim sistemi kendini uygulamalar için optimize etmez, uygulamalar/siteler/kodlar kendini yükseltir optimize eder. Bu bilgisayarda da telefonda da böyle. En basidinden update örneğini verdim yukarıda. Diyelim ki iOS 8 ile ilgili. Basit bir güncellemeyle halledilecek bir şey. Bu kadar abartıp konu açmak manasız.

Birader sen algılamakta zorluk çekiyorsun heral bu sorunlardan sadece biri. Yukardada dediğim gibi çokfazla Kasmalar var Aşağıya kaydırıyorsun siteler kesik kesik görüntüleniyor. El harketleri algılanmıyor. Youtube linki açılmıyor. Sorunlar çok fazla, benim Anlamadığım apple gibi bir firma nasıl bu kadar sorunlu yazılım çıkarır üstelik CEO'su tim cook daha 8 çıkmadan sorunlar var bir ay sonra Güncelleme yapcaz diyor. Bu nasıl iştir sorunları neden yayınlamadan halletmiyorsunuz

Üslubunu bozma düzgün konuş kardeşim. Adam gibi mesaj yazdığımıza pişman ediyorsunuz resmen. Tam tersine sende bir takım sorunlar var. Kardeşim kafan almıyor mu? Uygulamalar kendini yavaş yavaş iOS 8'e güncelliyor. Bak App Store'a yazıyor iOS 8 güncellemesi diye her uygulamada. Anlamak istemiyor musun bunu? Yok birader bilmem ne önce bi insanlarla düzgün konuş üslubunu düzelt kardeşim. Safari'de takılıyormuş vesaire, bir güncelleme bekleyemeyecek kadar sabırsızsan o senin sorunun. Siz Android kullanın o zaman. Günde 20 tane konu açarsınız artık "Rehberim silindi, telefon dondu kastı kamera çöktü resimlerim yok oldu, menüde efektler kasıyor." şeklinde 40 tane konu açarsınız artık. Az mantıklı düşünüp yorum yapamıyorsunuz. iOS stabilitesini kaybettiyse Android kullanın o zaman, kendinize beddua okursunuz naptım ben diye.

Gelip yazma o zaman burda ne sen Uğraş benle ne ben uğraşıyım senle. Forum kimsenin tekelinde değil burda sorunu olan arkadaşlarla biz bize tartışırız. Donanımhaber her ios güncellemesinde forum güncelliyo diyenle ben tartışmam zaten.

• Mübarek geliyo musun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelip yazma o zaman burda ne sen Uğraş benle ne ben uğraşıyım senle. Forum kimsenin tekelinde değil burda sorunu olan arkadaşlarla biz bize tartışırız. Donanımhaber her ios güncellemesinde forum güncelliyo diyenle ben tartışmam zaten.

Yazdıklarıma verebileceğin bir cevap yok çünkü haklı olduğumu biliyorsun anlamamazlıktan geliyorsun ya da cidden kafa basmıyor. Forum kendini güncelliyor kardeşim he ben öyle dedim zaten he öyle, bu kadar anlamamazlıktan gelip komik duruma düşürme kendini. Foruma ayrı bir şey yazdım uygulamalara ayrı. İkisinde de aynı şeyden bahsetmiyorum. Forum hatası iOS'ten bağımsız tamamen özgül bir hata, kendileri düzeltecekler iOS ile alakası yok. Uygulamalar ise iOS ile alakalı ama yine onlar da kendileri düzeltecekler. Bak sen hariç herkes upload ediyor buna da bir cevap versene? Bu ikisini ayıramıyorsan bir şey demiyorum. Senin gibi bilgisiz üslubu bozuk biriyle adam gibi tartışmayı düşünmek hataydı, suç bende. Daha da yazma kardeşim yoksa ceza alacaksın zaten. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Eylül 2014; 1:30:35 >

• Forumda enteresan bir şekilde cahilce sanki apple dan para alıyormuşcasına Ölümüne savunan tipler var. Iphone 3 ten beri iphone ipad 2 den itibarende ipad kullanıyorum ama bu kadar fanboy olmadım. Insanda biraz utanma olur o da yok. Burda bunlara kalsa hiçbir sorundan bahsetmeyelim apple a devamlı yalakalık yapalım.

• Komik tipler forumuda sahiplenmişler, ceZa alacaksınız vs. Çocukmu kandırıyorsunuz. Mesut bey kendi bahsetti bu benim bahsettiğim sorunların on katını. Gidin apple a tapınma klubü diye bir konu açın tapının bizleri rahatsız etmeyin. Sorunlarımızı rahatça tartışalım.

• Az önce bi delikanlı vardı adres soran sesi çıkmıyo

• quote:

Az önce bi delikanlı vardı adres soran sesi çıkmıyo

Sesi çıkmıyor klavye başında delikanlılıkla olmaz bu işler. Biz foruma bile kendi isimimizle soyadımızla giriyoruz kimseden korkumuz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalAkman -- 22 Eylül 2014; 1:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ive'i iOS'in basina getirmek hataydi. Tasarimci adama arayuz tasarlatirsiniz anlarim da Forstall gibi bir muhendisi sepetleyip(maps i bahane ederek) Ive'i sistemin basina getirmek pek de iyi bir hamle olmadi.

Fars. Gittiğinden beri aynısını düşünüyorum bende, steve jobs gibi kaçıktı oda, büyüteçi alıp sj gibi geçişleri piksel piksel yavaşlatılmış ekranda seyrettiğini okumuştum bir makalede, sadece bu adamın gitmesi yüzünden bence çok yanlış yerlere gidiyor maalesef bu firma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres o selçuk üniversitesinde sadece bir tane atatürk öğrenci yurdu var kampüs içindeyim 432 no lu oda ad soyad profilde yazıyor

• Restore edin düzelir arkadaşlar, evde 3 iphone var hepsi saat gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KemalAkman kullanıcısına yanıt
    Restore edin cihazınızı hala sorun devam ediyorsa zorlu center götürün şikayetinizi bildirin belki cihazınızda donanımsal bir sorun olabilir böyle bir iddia da bulunmadan önce android veya Windows phone yazılımlarını kullanın , kullandıktan sonra cihazınızın şuan ki durumuna bile stabil diyebilirsiniz belki

• İpad air de ben de takılma sorunları ysşıyorum

• arkadaşlar sakin birbirinizi kırmanın gereği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

arkadaşlar sakin birbirinizi kırmanın gereği yok

Herkes iphone kullanacak diye bir şart yok çoğu kişi saat gibi çalıştığını da söylüyor takılmalar olduğunu da arkadaşa öneride bulununca dengesi şaştı klavye delikanlısı olma adres ver dedi normadcry adlı arkadaşa ben de adres verdim kendisi adres ver dediği yorumu silip burada benim adamlığıma söz ediyor
    Amacım kavga değil sözünün arkasında mı onu görmek yaptığı hatadan ders almasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 22 Eylül 2014; 2:41:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

arkadaşlar sakin birbirinizi kırmanın gereği yok

Herkes iphone kullanacak diye bir şart yok çoğu kişi saat gibi çalıştığını da söylüyor takılmalar olduğunu da arkadaşa öneride bulununca dengesi şaştı klavye delikanlısı olma adres ver dedi normadcry adlı arkadaşa ben de adres verdim kendisi adres ver dediği yorumu silip burada benim adamlığıma söz ediyor
    Amacım kavga değil sözünün arkasında mı onu görmek yaptığı hatadan ders almasını bekliyorum

Normadcry değil hocam NomadCRY. r yok arada. Uğraşmaya değmez böyleleyle, takmakla en büyük hatayı yaptık biz. Ergen arkadaşlarımızdan biri besbelli. Birader konuşmaları falan apayrı bir şey zaten. Yazmayın siz de benim gibi, uzatmaya gerek yok bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.