Şimdi Ara

Ip 5s camı kırıldı s4 aldım sizce iyi mi yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç android telefon kullanmamıstım iphone 3 ten beri ip kullabıyordum 3 gun onceye kadar. Internette arastirdim onune gelen telefonu yermiş ip5s daha iyi falanlar fişmanlar. Donanima baktigimizda s4 un acik ara onde oldugu asikar ama insanlarin neden bu sekilde yorumlar yapmis oldugunu anlamadim. Su anda telefondan cok memnunum. Sizin gorusleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E bu saatten sonra almissin telefonu hayirli olsun bosver milletin ne dedigini senin ihtiyaclarini karsilasin yeter. Eski 5s kullanicisi olarak icini rahatlatayim kucucuk ekranda nasil dayaniyormusum diyeceksin bir sure sonra.

• Evet buyuk ekran gercekten cok guzel birseymis ozelliklede full hd olunca. Telefonu su anda surekli elime alip kullanasim geliyor. 5s i ilk aldigimda ertesi gun boyle degildi mesela. Belkide ios dan sıkıldım android farklı geliyor ondan böyle düsünüyor olabilirim orası ayrı.

• bununda ekranı kırılırsa ne alıcaksın peki?

• Duzgun bakmaya calisiyorum buna ya bakalim kirilmaz insallah. Cam.jelatin falan taktirdim.

• bununda ekranı kırılırsa ne alıcaksın peki?

• Sıkılırsan iphone 6 plus'a geçersin. Üstünde by kadar kafa patlatmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafamda aslında note 4 var ama bakalım. Plus ve note 4 arasında gidip geliyorum. Tabii baya bi süre bunu kullanacağımdan önümüzde hangi telefonlar çıkıcak onuda değerlendirmek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.