Şimdi Ara

İP ADRESİYLE oyun online (ip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞIMLA ip ile netden oynayabileceğimiz oyun varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza_sagopa21 -- 24 Haziran 2006; 0:48:48 >

• var
  • worms2 war nasil oynanacagini bulursan banada anlat yani oynandiigi kesiin de ben nasil oynandigini bilmiyorum
  • sende bilader hemen dalga geçiyorsun beaa

isim versenize
  • ne yapmak istediğini tam olarak bir açıklasan?
  • FM 2005
  • nba 2004
    we direct internet connect yazan her türlü oyun...eğer ip numaran yoksa sabit sana anlatabilirm pmden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fifa serisi

veya hamachi kurarak cod1 cs source hl2 deathmatch daha birsürü var nette bi arat
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

fifa serisi

veya hamachi kurarak cod1 cs source hl2 deathmatch daha birsürü var nette bi arat

arkdaşım bu hamchi nasıl kullanılıyor tam olarak bir anlatırsan bende command general var medol of honor var bir kaç arkdaşımda bundan bahsetti ama ben karşılıklı arkadaşımla oynamak istiyorum nasıl olacak bu iş serverlara girip tanımadıklarımla değil arkdaşımla

şimdiden çok sağol teşekürler
  • öncelikle oynayvağın arkadaş ta ve sende hamachi olması lazım daha sonra hamachiyle sen yeni ağ kur de arkadaşında ağa katıl desin ve aranızda sanal yerel ağ bağlantısı yaratın.daha sonra oyuna girin birbirinizi lan dan bulun oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 24 Haziran 2006; 1:24:16 >
  • eywwll sağol
  • bunu oyun bölümünde ara daha detaylı bilgi alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.