Şimdi Ara

ip Cam, ip kamera için ip port açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle port açmakla ilgili şu an 1000 lerce sayfa yorum ve bir o kadar modem ayarı görseli görmüşsünüzdür

ama en önemli nokta her zaman atlanmaktadır o da port açmak genelde tek bilgisayar için bir program olduğu için

ve genelde ethernet kartı tek bağlı bilgisayar olduğu için port hangi ip donanıma sorusu sorulmadan

iyi niyetli ama yarım akıllı amatörler tarafında eksik içerikli paylaşımlar sizi eksik bilgi ile saatlerce cebelleşirsiniz

şimdi modemden modem göre değişen ayarlara grafik arabirim ayarlarına hiç girmeden olayın mantığını basit bir şema ile anlatacağım

modem port yönlendirme ; hangi ip deki, ip cam kamera için ise o ip cam kamera yerel ip adresi yazılır

yani eğer ip cam kamera 80 port ara yüzü için 80 port ip cam kamera ipsini görmüyor ise modemin arayüzünü görür haliyle

yani burada en önemli nokta modemin internet ip si girildiğinde ve 80 denildiğin hangi donanım ( hangi ip adresinin) 80. portuna gidilecek sorusu yani port yönlendirme konusunda internette bulduğunuz bilgiler doğrudur fakat ip kısmı olmayınca bu durum bu posta hangi apartmanın 10 numarası misali postacı ne yapsın haliyle :)

tabi bazı modemler 80 port ataması olunca otomatik olarak modem ara yüzünü 8080 e taşır normalde
    veya bazı modemler x.y.1.z şeklinde sistem alıyor bazıları ise x.y.2.z şeklinde sistem alıyor bu açıdan ip cam ip kameranın ip numarasını
    modele göre ip görme aralığına yerleştirmeniz gerekebiliyor yani sorun port değil sorun ip yönlendirme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Ocak 2015; 7:11:01 >

• Sağolasın kapının önüne ip kamera koyacağım işe yarayacak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ip kamerayı kurmuştum, başka bi modeme bağlıyken ip kameraya bağlanabiliyordum fakat şimdi ayarları bozdum heralde, daha önce yaptığım ayarları da hatırlamıyorum.. Port konusunda bilgim yok saçma sapan birsürü port numarası girdim. Aşağıda kamera bilgileri bulunuyor. Bu bilgiler dahilinde veya gerekirse başka ayarları da koyabilirim; hangi modem/kamera ayarları yapmam gerekiyor. Modem markası Pikatel Airmax-101.
     ip Cam, ip kamera için ip port açma ip Cam, ip kamera için ip port açma ip Cam, ip kamera için ip port açma

• Ayrıca sonraki eklediğim fotoğrafta da kutucuktaki işareti kaldırdığım zaman çıkan ayarları görebilirsiniz. Kamera markası Suneyes T serisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.