Şimdi Ara

ip cihazı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir otelde internete girmek için 3 adet pc hazırladım ve teslim ettim..
    bugün aramışlar bu pc ler için ip cihazı getir diyorlar..
    önce ne istediklerini pek anlayamadım çünkü hiç kullanmadığım bir cihaz bu..
    biraz sorguladım oteldeki teknik arkadaşı..
    bana cihazın ana bir pc tarafında yöneltiğini ve diğer pc lere ıp numarası atadığını söyledi..
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    nedir bu ip chazı, nasıl kurulur lütfen yardım..

• Dedikleri Router. Otelde nasıl ve ne şekilde kullanacaklar kurduğunuz PC'leri? ADSL ise router'lı bir modem ile sorunu çözersiniz. Yerel ağa bağlanacaklarsa zaten otelde router olması lazım. Switch yada router işinizi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

Dedikleri Router. Otelde nasıl ve ne şekilde kullanacaklar kurduğunuz PC'leri? ADSL ise router'lı bir modem ile sorunu çözersiniz. Yerel ağa bağlanacaklarsa zaten otelde router olması lazım. Switch yada router işinizi görür.

Router olduğuna eminmisin.. IP cihazı diyor birsürü şey sayabilirim sana ip dağıtabilen. anlaşılır bir soru olmamış malesef cevaplarda ona göre tabiki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScanServ
    quote:

Orjinalden alıntı: Computeus
    Dedikleri Router. Otelde nasıl ve ne şekilde kullanacaklar kurduğunuz PC'leri? ADSL ise router'lı bir modem ile sorunu çözersiniz. Yerel ağa bağlanacaklarsa zaten otelde router olması lazım. Switch yada router işinizi görür.

Router olduğuna eminmisin.. IP cihazı diyor birsürü şey sayabilirim sana ip dağıtabilen. anlaşılır bir soru olmamış malesef cevaplarda ona göre tabiki..

Sayacağınız cihazları bende sayabilirim. IP dağıtabilen en ucuz alet routerdır.
  • Aynı konudan 3 adet açılmış.Kirlilik
  • newton kardeşim aynı konu 3 değil 2 defa açılmıştı..
    sebebide her gönderdiğimde hata veriyordu ama göndermiş..
    üzgünüm bilerek ve isteyerek olmadı..

konumuza gelince..
    eğer sizler fikir verecekse gateway diye bir cihazdan bahsediyorlar..
    yarın otele gidip görecem tam olarak ne istediklerini..
  • IP Cihazi nedir güzel soru gercekten.. Bunu soran bilgi i$lemdeki arkada$inda alnini kari$lamak lazim.

Herhangi bir adsl modem IP dagitan bir cihaz haline gelebilir.
    Yonetimsel bir layer 3 switch veya gercek anlamda bir router IP dagitan bir cihaz haline gelebilir.
    Server bazli Linux veya Microsoft Windows i$letim sistemleri bir IP sunucusu haline gelebilir.

Yani arkada$lar sizin bu topladiginiz bilgisayarlari nereye baglayacaklar? Kendi yerel aglanira mi?
    Eger oyleyse buyuk ihtimalle sizden istedikleri $ey basit bir 100Mbps Switch..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece ip tv için cihaz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.