Şimdi Ara

İP degişmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son bir iki haftadır dikkat ediyorum, ip degişmiyor. normalde dinamik ip kullanıyorum, ve her modemi kapatıp açtıgımda, sürekli degişirdi. acaba neden böyle oldu biraz önce en az 10 kere bağlantıyı kestim ip yine aynı sürekli bu 88 ' li olanı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizli_ -- 15 Nisan 2012; 1:22:09 >

• Merhaba,

Sizin isteğiniz dışın da Sabit IP ye geçmiş olabilirsiniz..

Modemin arkasında bulunan Reset tuşuna basarak tekrar denermisiniz?
  • Hocam,
    Bilgisayarın ip'sini url bölümüne girerek, modemin sayfasına ulaşabilirisin. Giriş yaptıktan sonra burada birtakım ayarlamalar ile düzeltilebilir. Ama nasıl yapacağını bimiyorsan önce iyice araştır. Normal ayarlarada zarar verme. Veya internet servis sağlayıcınızı arayarak, (ttnet gibi) durumu bildiirn yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Sizin isteğiniz dışın da Sabit IP ye geçmiş olabilirsiniz..

Modemin arkasında bulunan Reset tuşuna basarak tekrar denermisiniz?

sabit ip geçme durumu yok ip şuan dinamik şöyle bir durum var interneti kesip tekrar bağlıyorum sürekli aynı ip alıyor mesela 88.142 burası sabit diger rakamlar sürekli degişiyor ama önceden 77 ,74,85,94,89 ,79 vs interneti kesip tekrar bağlayınca böyle ip geliyordu ve iyide oluyordu şimdi sürekli olarak bu 88.142 ip ne oldugu açıkcası anlayamadım acaba sürekli bu ip boşta diyemi bana geliyor
  • Normal şartlar da tamamen değişmesi gerekiyor.

Dilerseniz bu sorun için TTNET Müşteri Hizmetlerini arayarak bilgi alın. Yapabileceğiniz ek bir işlem yok maalesef.
  • biraz daha bekleyeyim belki sorun neyse çözülür olmazsa dediginiz gibi yapacam en azından benim bilgim olmadan bir şey degiştirmişler mi onu öğrenirim
  • Peki.

Geri bilgilendirme yaparsanız sevinirim..

Şuan da Sabit IP kullandığım için, modeme reset atıp deneme yapamıyorum. Yoksa deneme yapıp, size geri dönecektim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Peki.

Geri bilgilendirme yaparsanız sevinirim..

Şuan da Sabit IP kullandığım için, modeme reset atıp deneme yapamıyorum. Yoksa deneme yapıp, size geri dönecektim.

tamam yaparım
    son olarak bir şey daha soracam ben bir ara bilgisayar oyunu oynuyorsum silkroad diye bir oyun kendi bilgisayarımdan arkadaşın bilgisayarına uzak masa üstü bağlantı yapıyordum bir ip numarası girerek gerçi şimdi oyunu sildim bıraktım acaba buda sebep olmuş olabilir mi?
  • Hayır, onunla bir alakası yok.

Girmiş olduğunuz IP Numarası sizin değil, arkadaşınızınki.
  • sadece iki farklı ip geliyor biri 85.100 le başlıyor digeri 88.242 le ama çoğunlukla 88 li olanı sürekli denk geliyor önceden sürekli farklı ip alırdım şimdi neden böyle oldu anlamıyorum interneti kesip tekrar bağlıyorum sürekli 88 li ip
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizli_

sadece iki farklı ip geliyor biri 85.100 le başlıyor digeri 88.242 le ama çoğunlukla 88 li olanı sürekli denk geliyor önceden sürekli farklı ip alırdım şimdi neden böyle oldu anlamıyorum interneti kesip tekrar bağlıyorum sürekli 88 li ip

bu ne varkii hocam normal bişey benimkide öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

sadece iki farklı ip geliyor biri 85.100 le başlıyor digeri 88.242 le ama çoğunlukla 88 li olanı sürekli denk geliyor önceden sürekli farklı ip alırdım şimdi neden böyle oldu anlamıyorum interneti kesip tekrar bağlıyorum sürekli 88 li ip

ama benim önceden öyle degildi sürekli farklı ip alırdım örnek olarak 74,76,79,94, le başlayan
    son 2 aydır böyle sebebini merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

ama benim önceden öyle degildi sürekli farklı ip alırdım örnek olarak 74,76,79,94, le başlayan

bende öyle oluyor belirli ip atıyorlar belki 8 kullanma hakkın dolmuştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende öyle oluyor belirli ip atıyorlar belki 8 kullanma hakkın dolmuştır

bunu biraz açarmısın 8 kullanma hakkı ne oluyor bilmedigimden soruyorum
    mesela ben önceden bilgisayar açtıgımda sürekli interneti kesip her bağladıgımdan dk bir farklı ip alırdım son 2 aydır bu iki ip harici başka ip gelmez oldu

• salladım onuda sen iyisi türktelekoma sor hocam ordan daha iy ibilgi alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.