Şimdi Ara

ip değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın ipsini nasıl değiştirebilirim?Bilen varsa lütfen yardımcı olsun programla oluyosa lütfen program ismi verin.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: forumcu88

Arkadaşlar bilgisayarımın ipsini nasıl değiştirebilirim?Bilen varsa lütfen yardımcı olsun programla oluyosa lütfen program ismi verin.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

İnternet konusunda acemisiniz galiba veya bana öyle geldi.

1) internet sağlayınız nedir. (adsl, Kablo internet)
    2) modeme hangi yoldan bağlanıyorsunuz.(ethernet, usb,kablosuz ağ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 26 Ekim 2007; 10:25:44 >
  • eğer statik bir ip kullanmıyorsan ve modemini kapatma imkanın varsa sadece modeni kapatıp açarak ip adresini değiştirebilirsin
  • ağda değiştireceksiniz. Ağbağlantılarım-Özellikler-ilgili ağın uzerınde özellikler. Tcp/ip çift tıklayın Çıkan pencereden Değiştirebilirsiniz.
  • adsl kullanıyorum ethernet bağlantım var modeme reset atıp ip değiştirmeyi zaten biliyorum ben güvenlik,gizlilik ve tt un abuk sabuk engellediği sitelere rahatça girebilmek için ip mi değiştirebileceğim bi program veya yol sormuştum aslında ama netten ip bulup ağ bağlantılarından değiştiricem cevaplarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.