Şimdi Ara

ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SENTINEL

Fava aldım Bir sorum olacak oyun içi sesli chati nasıl açıyorsunuz?

Squad içi alt a bastıgınızda olur hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUSUCLAN -- 4 Haziran 2016; 22:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

hadi hayırlı olsun favorilere ekledim, aranan bir kandı, inşallah oyuncu ıkıntısı çekmez sw

Elimizden geldigince ugrasıyoruz hocam inşallah bi sıkıntı olmuycak :)
  • Elestirileriniz icin tesekur ederiz. Okudugum kadariyla balans ve hile kullanan oyunculardan sikayet cogunlukta.

Balans ayarlarinin eksik oldugunu belirtik ki bunun uzerine testler yapiyorum. En uygun balans ayari icin zamana ihtiyac var. Bazi yabanci saglam balans olan server admin/clan uyeleri ile gorusuyorum. Ve bu pazar insAllah bir kac kisi daha var bu konunun ehli olan. Onlarla oturup balans ayarini duzenliyecegiz. InsAllah olur.

Hileci konusunda bir cok hile koruma sistemine kayitliyiz. Bu pazar yine bir kac yeni seyler ekliyecegiz. Ama tabi buna ragmen hile kullanan olabilir. Hilecilerden sadece oynayanlar degil bizlerde rahatsiz oluruz. Bize video kaydi yapip gonderirseniz sevinirim. Veya isimleri bildirin biz takip edelim.
    Hep beraber buna karsi onlem alalim.

Ilginiz icin tesekur ederim.
  • Oyun içi chat için programmı gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Hayırlı olsun güle güle oynayın.

Tşk

• Bf 4 premium yeniden beni sardı..Sniper silahım biraz zayıf.Birde uzun mesafe siyah beyaz röntgen dürbün tavsiye edecek varmı
    İsim olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Hayırlı olsun güle güle oynayın.

sağolun her zaman bekleriz :)
  • Günceldir :)
  • Malesef takımlar arası ciddi farklılıklar oluyor.

Biraz önce oyundan çıkmak zorunda kaldım.

Takımlara bakınca 22 - 26 gibi bir eşitsizlik söz konusuydu. Ayrıca bir takımda 2 adet lvl 140 var iken karşı takımda 8 adet lvl 140 vardı.

Bırakın savaşmayı kafayı kaldıramıyoruz. Ayrıca yasak olan şeylere riayet edilmiyor. mesela operation lockerda RPG ve XM'ler yasak olmasına rağmen kullanan kişilere müdahale edilmedi.

Bir daha tercih edeceğim bir server değil ne yazık ki.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Malesef takımlar arası ciddi farklılıklar oluyor.

Biraz önce oyundan çıkmak zorunda kaldım.

Takımlara bakınca 22 - 26 gibi bir eşitsizlik söz konusuydu. Ayrıca bir takımda 2 adet lvl 140 var iken karşı takımda 8 adet lvl 140 vardı.

Bırakın savaşmayı kafayı kaldıramıyoruz. Ayrıca yasak olan şeylere riayet edilmiyor. mesela operation lockerda RPG ve XM'ler yasak olmasına rağmen kullanan kişilere müdahale edilmedi.

Bir daha tercih edeceğim bir server değil ne yazık ki.

Herkese iyi oyunlar.

elimizden geldigince balance yapmaya calısıyoruz farkları olusturan arkadaslarla ilede görşüldü eskisi gibi fark olmuyor :)
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Balans konusunda sorunumuz var dogru. Ama daha onceki yazdiklarimda oldugu gibi bu pazar,pazartesi ozellikle balans ile ilginecegim.
    Locker yasaklarina gelince. Bugun pluginler silinmis. Ve yeniden duzenleme yapmak zorunda kaldim ki daha bitmedi. Ve o lockerin son dakikalarina anca yasaklari yetirstirebildim. Malesef bugun boyle bi aksilik oldu.
    Umarim ilerde pluginler silinmez.
  • günceldir :)
  • Turk serverler ine destek veriyor oyuncular server az dolmaya başladımi civik oluyor server ne diyim oyunu bıraktım bu deli klana yüzünden xD saçma sapan kural olmaz ise girerim özelikle CQde mbt law yasaklamayiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Turk serverler ine destek veriyor oyuncular server az dolmaya başladımi civik oluyor server ne diyim oyunu bıraktım bu deli klana yüzünden xD saçma sapan kural olmaz ise girerim özelikle CQde mbt law yasaklamayiniz

dostum yasak yoks adece lockerde rpg yasak :)
  • serverınız hayırlı olsun.ben de 3-4 el oynadım ama serverda denge diye bir şey yok.benim oynadığım oyunlarda hep aynı takım açık ara kazandı.ayarlama yaparken buna da dikkat ederseniz daha iyi olur.
  • PUSUCLAN kullanıcısına yanıt
    Bi bakıma iyi haber valla bi ara ugrarim nedir bu rpg Patlayıcı nin yasaklanması yakinda rpg severler dernegi kurcam

• quote:

Orijinalden alıntı: 8lacK

serverınız hayırlı olsun.ben de 3-4 el oynadım ama serverda denge diye bir şey yok.benim oynadığım oyunlarda hep aynı takım açık ara kazandı.ayarlama yaparken buna da dikkat ederseniz daha iyi olur.

hocam balanceyi mecbur elle yapıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Bi bakıma iyi haber valla bi ara ugrarim nedir bu rpg Patlayıcı nin yasaklanması yakinda rpg severler dernegi kurcam

her zaman bekleriz :)
  • günceldir :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.