Şimdi Ara

ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda bulabildim Türk sunucusu geliyorum hemen
  •  ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için
    Boş serverın yarısını dolduracak kadar kişi sırada bekliyor. Bu durumu düzeltmek hepimiz için güzel olur yoksa sizede boşa masraf .
  • ücretsiz olan dlc leri de eklesenize.
  • bir kaç gündür bi anda kapanan, durduk yere harita atlatan sunucunuz sayesinde kaç kişi klavye yumrukladı merak ediyorum
  • server gayet güzel bence.second assault haritalarını ve rush modu eklerseniz çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Malesef sunucunun cökmesi Nitrado Turkiyeden kaynaklanan birsey. Malesef Turkiye lokasyonlu sunucu satisinde tekel elinde bulundurdugu icin servis kalitesiz oluyor.
    Diger konu durduk yere harita degisimi olduysa ozur dileriz. Ben adminlere bu aksam ozellikle uyari yapacagim. Elestirin ve ilgin icin tesekur ederim.
  • Prosedür ve kayit islemleri bitti. Serverde özel bir hile korumasi aktif edildi.
  • K/d si 4 olan bi zat-ı muhterem beni Wallhack diye serverdan banlamışken özel bir anti hile programının olması servera girecekler için olmuş. ...

• şu son oyundan sonra hile adına en ufak bir önlem aldığınıza ve samimiyetinize inanmıyorum.

1) TR-Goygoy nickli arkadaş saklandığım yere direk nişan alarak geliyor, soruyorum Mansur gittikten sonra "wallhack" diyor!
    2) MutluPlayer AA alıyor, adamın arkasından geliyoruz, üstelik AA'de AIR RADAR OLMASINA RAĞMEN yerdeki adamın geldiğini görüyor! birde bu ikisi sürekli eğleniyor.

kimse kusura bakmasın böyle adamların ezik olduğu çok açık... hilesiz gelsin görelim!

şu dakikadan sonra bana hile yok, önlem alıyoruz, gerektiğinde banlıyoruz vs demeyin. sadece küfür edeni kickliyorsunuz o kadar.. oyun sırasında da adamın hile kullandığını anlamıyor, spectator ile dahi göremiyorsanız ne adminliğinize ne de söylediklerinize inanmamı beklemeyin! açıkça yapılanlar terbiyesizliktir..

hiçbir şekilde hile korumanızın olduğunu falan düşünmüyorum. ne zaman sizin servera gelsem K/D oranım 0.2'lere falan düşüyor, diğer serverlarda sıkıntı yok!

alayı hile kullanan çoluk çocuğa göz açtırdıkça anca hile kullanan Türk oyuncuları ile doldurursunuz serverınızı...

başkada bir halta yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Haziran 2016; 14:20:02 >

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Merhaba AlkanExlusive,

Chat gecmisini kontrol ettim ve onun "wallhack" ifadesini okudum. Az once "Chat gecmisi okundu wallhack" gerekcesiyle ban yemistir. Her nekadar kendisinin oyun istatiklerinde bir gariplik olmasada boyle ifade sonucu ban yemistir ISTATIKLER .

Diger oyuncunun orginal adi "MutIuPIayer" kendisi hakkinda daha oncede sikayet geldi ve izlendi. Istatiklerinde ve oynunda bir gariplik tespit edilmedi. Fakat oyun video kaydi bize iletip ispatliyabilirsiniz.

Serverde aklina gelecek tum hile koruma sistemleri mevcut.
    Pbbscreen, Punkbuster, GGC-stream,Metabans, Cheat detector, 247fairplay, Özel bir hile koruma sistemi, ve buna benzeri sistemler aktifdir. Ve gerektiginde spec veya video inceliyoruz.

Malesef bunca onleme ragmen hack kullanmayi basarabilen oluyor. Onlara da ispat olursa gerekli mudaheleyi yapiyoruz.

Chat gecmisinde "mansur sende sesini cikartmosun" diye bir ifaden olmus. O vakit ben oyunda degildim. Oyundan cikmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

K/d si 4 olan bi zat-ı muhterem beni Wallhack diye serverdan banlamışken özel bir anti hile programının olması servera girecekler için olmuş. ...

Serverde hile ve makro sebeyiyle banlandin. Ban aciklamasinda wallhack yazildi. Sebebi ise oyunda ki kayit.

bu sizin dakikası dakikasına ban yeme anınız;

https://www.youtube.com/watch?v=htRfLjTRRlo&feature=youtu.be

Oyun kaydi ve senin kendi ifadelerin:
     ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için

Benim kd 4 olmasi seni rahatsiz etmis. Kd 4 olmasi ucav kasmaya basladim. Ornek olarak battlereport ekliyorum;

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/742061637507166336/1280683909/
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/742069853796380800/1280683909/

Hayırlı forumlar rica ederim videoyu izlerken minimaptaki kırmızı noktalrı görmeye calısın map takip değil map takip etmeyi bilen biri ne dedigimi rahatlıkla anlayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OznBzt -- 27 Haziran 2016; 18:16:57 >

• IMAM_M_A_N_S_U_R I kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler.

Oyundan çıktığını sonra anladım. adam açık açık wallhack yazıp atılmayınca nasıl olur diye kaldım resmen.

sanırım sonrada bölüm bitmişti.
  • güncel
  • Serveri tavsiye ederim adminlerde ilgili arkadaslar

• maksimum ping sınırını ortalama 200 yapar mısınız, internet dalgalanınca ping yüzünden oyundan atıyor.
  • server aimbot kaynıyor
  • Valla bravo,arada bir girip oynadığım tek serverdan da soğuttunuz beni.Adamlar bana ana avrat sövüyor yamaner beni farm diye oyundan atıyor.
    20.08.2016 saat 14.30-15.30 arasına bakarsanız küfreden birçok velet görebilirsiniz.
  • TR-SABOTEUR kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum, Küfür alıp başını gitti ayrıca dün ben Zavod map da AA kullanırken Admin Kill attı kendi aracı aldı yazdım ettim ama okuyan yok,

Aimbot desen sürüsüne bereket, birde nasıl bir balance var anlamadım yenilen taraftan kazanan tarafa millet çatır çutur atlıyor,

Neyse bunları da okuyan yoktur :)
  • ts adresi var mı ?
  • makro hiledir, bu server'da hile kaynıyordur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.