Şimdi Ara

ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim pingim 30 iken bazıları 5 ping le oynuyor. O kadar düşük pingle nasıl oynuyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

benim pingim 30 iken bazıları 5 ping le oynuyor. O kadar düşük pingle nasıl oynuyorlar?

fiber altyapıya sahip kişilerin pingi 3-9 arası oluyor genelde. server istanbulda ben manisadayım fiberim yok 18-20 ping alıyorum. siz sanırım daha uzak olduğunuz için 30 alıyorsunuz. aranızdaki 20 ping farkını emin olun çok sağlam reflexleri olan kişiler hissedebiliyor bizim gibilerin ki daha çok psikilojik etki
  • premium server açtınız tutmadı çünkü fakirlerde premium yoktu (şakasına diyorum tabi ki)
    yalnız size teklifim locker için ayrı bir sunucu açın, zaten her 4 oyundan biri locker oluyor ve üstüne admini yoldan çıkarıp yine locker açtırıyorlar ikinci kez.
    tabi sıra bekledmedim, 16 kişi daha vardı önümde
     ip Guncellenmistir Suicide Squad Türkiye lokasyonlu Sunucu Eşit ve Hilesiz Bir Oyun için

• Arada sırada aniden kickleniyorum.Tarayıcıyı kapayıp girdiğimden nedeninide öğrenemiyorum.Muhtemel sebepler ne olabilir?
  • şu ping toleransını düzeltin yav, yarım saat 30-40 pingle oynayıp 30 saniye 300 e çıkınca çat diye atmasın. önceki halinde ortalama pinge bakıyordu.
  • Bu gün 79-6 heli oynarken ban yedim. Anladığım kadarı ile süreli banmış ama kalıcı yapabilrsiniz. Zira bir daha girmeyi düşünmüyorum.

İnsan ban atacağına önce bir kill atar. Heli sürerken chat vs. okuyamıyorum, uyarı yapılmışsada görmedim.

Ayrıca farmuygulaması saçma bir durum. Zira kimine uyguluyorsunuz, kimini görmezden geliyorsunuz. Tankta 120 yapan adamda gördüm ama kimse farm demedi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.