Şimdi Ara

İp için kökten çözüm, RESİMLİ ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dier proxy programlarıyla boşa zaman öldürmeyin.... yukleyin araç çubuklarından connect diyin o kendi direk baglansın rahatça oyununuzu oynayın... lag 0

ip numarınızı ip adresim vs.. sitelerden boşa kontrol etmeyin resimde gosterdigim moredaki kırmızı ile çizdigim ip adresi ile giriyorsunuz aslında.... isterse 74 olsun ister 38 ip adresimm vs.. siteler onu hep 38 gosteriyor...

kısacası connect dedikten sonra More kısacsı 38 gelene kadar connect disconnect yani 74 gelmiyecek... umarum yardımı dokunur bana cok yardımcı oldu şahsen... daha 6 connect disconnecti gecmedi... connect disconnect yaparken firefox yada i.e nin kapalı olmasına özen gosterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 2 Haziran 2008; 22:21:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

http://www.hotspotshield.com/

dier proxy programlarıyla boşa zaman öldürmeyin.... yukleyin araç çubuklarından connect diyin o kendi direk baglansın rahatça oyununuzu oynayın... lag 0

bende bu programi youtubeda görmüstüm... ( yilmazin videosudu ) ozaman ben indirdim ve anyi seyleri yaptim ama hep hata vermisti... proxy kullanmazi saten kolay... buna gerek yok... proxy le giremiyen ark. larda bunu bi denesin... ama resimli anlatim falan yap ötekinler nasil kullanildigini bilmezler

• abi bu olmuyo connected dio ama oyuna girdiğimde this server full diyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_aykutalp

abi bu olmuyo connected dio ama oyuna girdiğimde this server full diyo...

bende install yaparken hata geliyor sonra bide connect olmuyor... bu program proxy den daha iyi degil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_aykutalp

abi bu olmuyo connected dio ama oyuna girdiğimde this server full diyo...

bende install yaparken hata geliyor sonra bide connect olmuyor... bu program proxy den daha iyi degil bence

proxyden iyi fakat calıstırabilirsen bende kusursuz calısıoyor

@alp

her zaman olmuyor connect disconnect yapıp ip yenile oluyor....ayrıca buldugu ip paso acık ve lagsız oluyor...
    genelde 2 ci denememde giriyor....

• kanka girmiyo ya farklı ip geliyo başı 10 ile başlıyan ama girmiyor
  • Resimli Anlatım Lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Bana American ip si geldi 38 li ama o banlı her disconnected connected yaptıgım de hep 38 le başlayan geliyo ip yenile gibi bişey var mı yoksa hep açıp kapıcaz mı 38 li ip de banlımış yoksa süper ip
  • banada 38 ile başlayan amerikan ipsi geliyo ve hiç değişmiyo...
  • bi sn resimlicem şimdi size.... hangi ipden kaynak aldıgınıza baglı girip girmemeniz yeni 2kere connectledim ve 2sindede 0 lagsız girdi az bekleyin resimliom
  • Sağol Kardeş
  • abi ip numarasını gösteren siteye giriyorum 38 ile başlıyo sürekli aynı ip
  • ilk postuma dikkat edin resimledim herşeyi
  • ama bana hep 74 geliyo naapmam lazım?
  • ilk postta yazdıklarımı dikkatlice uygularsan 38i yakalarsın
  • tamam girdi ama lag var 0 değil yane....
  • O kadar da olsun artık :D
  • bende programi indirirken hata veriyor ve davam indirdimmi sayfa acilinca connect bile olmuyor ( senin masaru oldugunu bilmiyodum )
  • bende lag yok... oldumuda uzun sürmeden hemen gidiyor....
    oynancak kadar iyi en azından.... diger türlü cogu proxy girdikten 10-15 dakka sonra ya disconnected oluyor yada lagdan yürüyemiyorsun... neyse ben paylaşiyim dedim kullanmak kullanmamak size kalmış.. ben şu anlık memnunum
  • Konu Sabitlesin Bence Bu Arda Teşşükkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.