Şimdi Ara

IP ile Gnar / Jayce | RP ile Lissandra / Braum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IP ile Gnar ya da Jayce birini alabilirim. RP ile de lissandra braumdan birini alabilirim hangilerini alayım.

IP ile Gnar
    RP ile Lissandra almayı düşünüyorum, kararsız kaldım. Özellikle jayce ve gnar arasında çok kararsızım.

• gnar ve liss derim,gnar dememin sebebi tflerde daha etkili işler cıkarması!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip gnar rp liss gg wp
  • Jayce liss

• IP ile Gnar, RP ile de Lissandra.

• Rp ile samp alma nasil olsa ip birikiyor bir sekilde :) IP lisandra cek bir tane o yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A16821E96 -- 4 Ocak 2015; 18:42:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up hala kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gnar lissandra

• Jayce/Braum

• Mainine göre değişir ağırlıkla nerde oynuyorsan onu al derim Supportta çok oynuyorsan Gnar/Braum derim top/mid oynuyorsan Gnar/Liss iyidir

• Şimdi öncelikle rp ile birşey alma bence rp ni kostüm kutu vs.. gibi şeyler için kullan gnar ve jayce olayına gelirsek gnarı aldıgın zaman sadece top lanede iş yapabilirsin.Tankta yapabilir full ad yapabilir yada of tank yapabilirsin gelelim jayce hem solo hem mid dir comboları ani hasarlar verir hem uzakçı hem yakıncı yani elise gibi düşün r ye basınca 6 skill basma hakkın oluyor.Benim main jungle ama bence ikisi arasında bir tercih yapcaksan kesinlikle jayce derim tank değildir ama tf başlarında bile çok ağır dürtebilirsin.Lis ve braum tr de support yok ya fazla sen o yüzden braum al ve supportluk yap :)) benim tercihlerim jayce ve braum olurdu :))
  • gnar çok tutarsız karakter maga op mini leş mega yı iyi kullanıp iş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krious

gnar çok tutarsız karakter maga op mini leş mega yı iyi kullanıp iş yapabilirsin.

mini gnarın da perma slowu var nerdeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.