Bildirim
ip kamera bagladim ip dis ip devamli degisiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çözümü için iki yol mevcut
1. Internet servis saglayicinizdan belli bir ücret karşılığı sabit ip almak
2.Yol bulut izleme ile izlemek bunun için kullandığınız markanın buna izin vermesi lazım
En sağlıklı olanı sabit ip almak -
yani uzaktan izlemem icin parayla ip mi almam lazım ? kameranın saglayıcısı calısmıyor malesef.quote:
Orijinalden alıntı: integritybilisim
Çözümü için iki yol mevcut
1. Internet servis saglayicinizdan belli bir ücret karşılığı sabit ip almak
2.Yol bulut izleme ile izlemek bunun için kullandığınız markanın buna izin vermesi lazım
En sağlıklı olanı sabit ip almak -
O zaman tek care sabit ip -
statik ip alabilceım bir yer biliyormusunuz ve ücretsiz sanırım yoktur dımı ?quote:
O zaman tek care sabit ip -
Yukarıdaki mesajında yazdığım gibi madde 1 internet servis sağlayıcıniz ile iletişime geçerseniz alabilirsiniz ücret en son hatırladığım 16 lira idi aylık -
hocam ben kendim baska biryerden alamiyormuyum bunu cunku yurt disindayim burda baktimda benim internet saglayicinin bulamadim ip servisiniquote:
Yukarıdaki mesajında yazdığım gibi madde 1 internet servis sağlayıcıniz ile iletişime geçerseniz alabilirsiniz ücret en son hatırladığım 16 lira idi aylık -
Kendi sağlayıcıniz dışında kimse den alamazsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X