Bildirim
İp'min başka konumda göstermesi.
Lepro LED kamp lambası, mini kamp feneri, 350 lm, 4 ışık modu, 3 AA pille çalışan kamp, arama lambası, askılı ve kancalı, pil dahil değildir : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B08C2CVBF4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal değil iss kaynaklı... genelde superonline yapıyor... -
-
Statik ip kullanıyorum. -
Statik IP kullanmanız fark etmez hocam. IP adresinizin ilk iki hanesi ile başlıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Respect Paul
Statik ip kullanıyorum. -
212 -
CGN IP havuzundan IP alıyorsunuz. 24 ile başlayan superonline ikili IP talep etmenizi öneriyorum hocam. Memnunsanız IP o kadar önemli değil ve makinenize dışarıdan erişmeniz gerekmiyorsa değiştirmenize gerek yok. İkili IP bile alsanız konumunuz IP gösteren sitelerde hatalı olarak gösterilebilir hocam.quote:
212 -
Statik ip de CGN Geçerli oluyor mu ki? Sadece benim İP'im çünkü bu. Anlamadığım bir şey var neredeyse google, speedtest dahil her site antalya olarak gösteriyor. -
Söyledim fiziki olarak istanbul gösteriyor demiş network ekipleri. -
CGN ile bu yönlendirmeden kaybediyorlar... İzmir anlarımda İstanbul için niye anadolu turu atıyorlar? -
Normal mi yani bu durum? Bu arada sizede belirteyim. statik ip kullanıyorum. -
personel düzelmeden normal... network yönetimini beceremiyorlar... hızlı olmasa kullanılmaz... -
Hocam kablonette yeniyim ama bildiğim kadarıyla olmuyor. Statik IP durumlarını konuştuğumda ikili IP veriyorlardı 24.1xx ile başlıyordu sizinki nasıl statik IP bilemiyorum. Forumda sizin IP için CGN IP denmiş statik IP yerine dinamik IP vermiş olabilirler. Müşteri hizmetlerini arayıp 24.1xx şeklindeki ikili IP'den talep edebilirsiniz.quote:
Statik ip de CGN Geçerli oluyor mu ki? Sadece benim İP'im çünkü bu. Anlamadığım bir şey var neredeyse google, speedtest dahil her site antalya olarak gösteriyor.
*https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/125204238
Hocam modemin 192.168.0.1 adresi üzerinden modem arayüzüne tarayıcı ile girip birde IP adresinizi modem arayüzünden kontrol edebilirsiniz.
Daha garanti bir yöntemi daha var. Bilgisayarınıza Xamp server kurup 80 numaralı portu local IP adresinize (192.168.0.5 gibi) yönlendirin sonra 212 ile başlayan IP adresini tarayıcıya yazıp xamp sunucu çalışıyormu kontrol edin. Xamp server kurmadan öncede 212 ile başlayan IP adresinizi tarayıcıya yazdığınızda modemin arayüzüne bağlanması gerekiyor onu kontrol edebilirsiniz. Modemin arayüzüne bağlanmıyorsa CGN IP olabilir.
*
-
Bende Adana'da gözüküyorum ama Kayseri'deyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adana Kayseri normal hocam. Adana Kayseri komşu il, Kayseri için hizmet veren server Adana il sınırları içine kurulduysa sizin konumunuz Adana olarak görülebilir. Kablonet ve Kablotv nasıl çalışıyor diye araştırdığımda belli illerde aktarma merkezleri kurduklarını gördüm, sizin aktarma merkezi Adana il sınırları içinde olabilir bu sebeple Adana olarak görünüyor olabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Bende Adana'da gözüküyorum ama Kayseri'deyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X