Bildirim
IP Nasıl Değişir????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modemi bir resetle sanırım oyle
yanlış biliyormuşum özür dilerim bazen susmak daha faydalı...
kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 18 Ocak 2005, 19:03:19 > -
ipini değişemezsin internete girdiğinde ip havuzu denen bir yerden ip alırsın kablonet adsl de felanda bu ipler sana özgüdür.Ancak proxy kullanarak ip adresini farklı gibi gösterebilirsin bakınız :www.multiproxy.org -
proxy ip kullanırsan değişir.yani kullandıgın proxy ip senin ip numara olarak görünür.forum da arama yap biraz nereden proxy ip bulucagını söleyen topicler var -
fuzbin siteye baktım ve proxy'nin ip'mizi çeşitli nedenlerden (güvenlik,hız... ) sürekli değiştirip dinamik hale getirdiği yazıyor.benim anladığım bu doğrumu ve explorer'ın yada browser ne kullanıyosak proxy ayarlarını yapmamız lazım...
Ben proxy ayarlarını nerden ve nasıl yaptığımızı anlayamadım.bilen biri bilgi verirse sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
ipini değişemezsin internete girdiğinde ip havuzu denen bir yerden ip alırsın kablonet adsl de felanda bu ipler sana özgüdür.Ancak proxy kullanarak ip adresini farklı gibi gösterebilirsin bakınız :www.multiproxy.org
-
kardeş proxy lerle felan uğraşma sana bi program söliyim STEGANOS INTERNET ANONYM PRO 8 bunu indir !
msn e gelirsen çok ii yardımcı olurum
msn : infl3xible@msn.com -
msndeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X