bilgisayarının internette kullandığı ıp yi öğrenmek istiyorsanwww.whatismyip.com iç networkte kullandığı ıp yi öğrenmek istiyorsan başlat-run a cmd yaz enter a bas açılan komut satırında ipconfig yaz.ıp numaranı görürsün.kolay gelsin...
arkadaşlar peki bende bi soru soriim ben ip mi eMule kullandığım için sabitlemek zorunda kaldım sürekli aynı ip modemi resetlesem bile
bi zararı olurmu bunun bana ? gizlilik bakımından falan ?
başlata tıkla sonra calıştıra tıkla sonra cmd yaz açılan DOS penceresinden ipconfig yazıp ip nonu bul
başlat-çaliştir(cmd) açılan dos penceresine ipconfig /all yaz daa ayrıntılı görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
arkadaşlar peki bende bi soru soriim ben ip mi eMule kullandığım için sabitlemek zorunda kaldım sürekli aynı ip modemi resetlesem bile
bi zararı olurmu bunun bana ? gizlilik bakımından falan ?
statik ıp kullanmanın pek bi zararı olucanı zannetmiyorum.eğer modeminin güvenlik yapısı iyiyse rahatlıkla kullanabilirsin.girdiğin sitelerde eğer bikldiğin ve hep girdiğin güvenli sitelerse sorun olucanı zannetmiyorum.kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme