Şimdi Ara

İp Route ile İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Şimdi fiber ile internet kullanmaktayım. Fiber internet ile gelen sadece 1 tane ip var 212.157.XXX.XXX bu ip ve subneti bilgisayarıma girdiğimde internete girebiliyorum bunda sorunum yok. Fakat İPG den almıs olduğum C Class iplerimi ne yazıkki kullanamıyorum. Elimde su an bir router cihazı yok bu ipleri route etmem gerekiyormuş fakat nasıl edeceğimi bilmiyorum. Şimdi router cihazım olmadan bu işlemi nasıl yaparım ? Linux kurup yapabilirmiyim ? 88 li sonradan verilen cclass ipleri diğer makinelerde kullanmamnın yolu nedir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• arkadaşlar yokmu yardım edecek gercekten çok sıkıştım
  • abi bize biraz ağır geldi
    gündüz uzman arkadaşlar bağlanırlar, cevaplarlar büyük ihtimal
  • DEdiğin gibi birşey munkun değil router alman gerekiyor.
    rip ospf tarzı bir protokolle elindeki networkleri tanıtman lazım vlanda uygularsan iş uzun kısaca böyle
    Genelde rip v2 tercih ediliyor networklerde kurulumu kolay olduğu için bildiğim kadarıylada türk telekom dahi rip v2 kullanıyor
    Aldığın internetin özelliğini yaz network yapını yaz ona göre alabileceğin cıhazları söyleyeyim

fiber kullanıyorsun ama metro eternetmi leasing line frame relaymi hiç birşey belirtmemişsin
    bu işi bilmen lazım forum üzerinden bu işler zordur. telefonla araba kullanmayı öğretmeye benzer.
    yaparım diyorsan yardımcı oluruz.

not:server 2003 router gibi konfigire edebiliyorsun ama Wlanda çalışacağini sanmıyorum
    Böyle birşey olsaydı zaten kimse binlerce dolar verip router almazdı c class ip alabilen bir firma routerda alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaby -- 16 Ağustos 2007; 11:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.