arkadaşlar uzaktaki bir arkadaşımla boyutu küçük fazla kastırmayan ip veya network üzerinden oynanan küçük ama zevkli oyunları önerirmisiniz.( okey tavla şişirdi )
Little Fighter
Valla bitane wrdı ama adı aklıma gelmio biraz araştır güzel oyunlar bulursun..
kardeş tam oyununu söyledin ondanda gına gelmişti paso adam dövüyoz güzel oyun fakat teşekkürler
Diablo2 başka ne oynanır ki zaten
Evet Diablo 2
diablo 2 yalnız online ve rpg bi oyun değilmiydi benim demek istediğim 2 bilgisayar arasında oynanabilecek 1 vs 1 tarzında bir oyun arıyordum...
tamam işte senin aradığın oyun diablo 2, ister 1vs1 yaparsın istersen, arkadaşınla beraber zindan temizlersin
aslında işin iç yüzü kız arkadaşımla oynucaz diablo ağır kaçar biraz ondan teşekkürler önerin için farklı zevkli bir oyun arıyoruz...
eh sen bilirsin ama d2 tam size göre bir oyun bence, sen barbar, kız arkadaşında amazon açardı, gül gibi geçinir giderdiniz ayrıca oyunun öyle bir ağarlığı yok tıkla-tıkla ilerle, hiç bilmeyen birisi bile 5 dakikada alışır.
peki berabermi ilerliyoruz oyunda ? yoksa 1 vs 1 mi ?
size kalmış ancak, düşük level karakterlerle 1vs1 yapmak pek keyif vermez, hele bir oynayın, unique eşyaları toplayın ondan sonra girersiniz birbirinize
Revolt ve Worms serisi..
İp üzerinde mi nasıl oynayacaksınız çökesin ip
quote:
Orjinalden alıntı: smd
İp üzerinde mi nasıl oynayacaksınız çökesin ip
Oha lan inanamadım bir an gördüklerime.
reality'e kendini fazla kaptırmış arkadaş
2d counter strike süper tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme