Şimdi Ara

IP ve DSL no elimde olan şahısa ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkunakalan -- 11 Ağustos 2012; 16:36:33 >

• telekomdan birini bulman gerekiyor. İp nin kullanıldığı saatide belirterek telefon numarasını oradan da adresini bulabilirsin.
  • Gerenk yok bunlara mike
  • Şimdi küfür edince hackermı oluyo bu arkadaş
  • boşver uğraşma hem adamın evden bağlandığını nerden biliyorsun, cafeden veya üniversiteden bağlanmışsa telefon açıp kimi haşlayacaksın ki???
  • Boşuna kürek çekersin ben uyarıyım. sende ona küfür yaz ödeşin
  • savcılığa suç duyurusunda bulunursun bişey de olmaz. sürünürsün mahkemede anca. ama tabi adamı da bulmuş olursun bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın sitesi : sapsaman.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkunakalan -- 17 Kasım 2013; 18:19:02 >
  • Savcılığa dava açma hakkın var ama boşuna açarsın gibi birşey...
  • Sana Söleyeceğim hacker'e fazla bulaşma daha da kötüsünü yapabilir ama küfür yazınca hacker olunmuyorr
  • Hiçbişey yapamazsın boşuna kasma kendini, 1 kere öncelikle resmi kurumlar veya büyük siteler zaten önceden savcılıga basvurmustur o sitelere girip cıkanlar ordan bulunabilir ama bununda engeli var oda IP ni gizleyebilirsin ikincisi sen önceden savcılıga basvurucaksın bilgisayarıma biri giriyor diye sonra onlar kontrol edicek girince yakalıcak ama oda adam IP sini gizlememişse, sonradan basvurursan olmaz, yapıcagın tek sey güvenlik konusunda neler yapabilirim diye düşünmek ve uygulamak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkunakalan

ARKADAŞLAR !!!

SİTEMİN BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNDEN MAİL ADRESİME ÇOK KÖTÜ KÜFÜRLER YAZAN BİRİ VAR;
    MAİLİN GELDİĞİ DK.DE SİTEME GİREN KİŞİ'NİN IP'Sİ VE DSL NUMARASINI BULDUM...

O KİŞİYİ NASIL BULABİLİRİM.. YERİNİ VEYA TEL. NUMARASINI...

LÜTFEN YARDIM EDİN !!! O ADAMI BULUP HAŞLAMAM GEREKİYOR !!!

DSL numarasanı yazarsan belki bişeyler yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.