Şimdi Ara

IP ve XP neye göre geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler, sorum başlıkta belirttiğim gibi. IP ve XP'ye oyun süresinin etki ettiğini biliyorum fakat başka etki eden bir olay var mı? Örneğin botlarla oynamak ya da normal oynamak etkiliyor mu? Ya da oynadığımız karakter, aldığımız itemler, kesme/ölme sayımız? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim :)

• bot ve normal oyunlarda değişiriz oyunda geçen zaman diğer bahsettiklerinle bi alakası yok yani.
  • Kafasına göre
  • IP : Oyunun türüne (eşleştirmeli,bot), oyunun süresine, oyunun zafer/bozgun oluşuna göre geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 25 Ağustos 2014; 10:51:36 >
  • Kesilen baronlara göre geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence xp nin oyun turuyle alakası yok 35 dk normal game win ile 35 dk orta seviye bot win aynı xp yi veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osensei kullanıcısına yanıt
    Current (July 2011) formula for XP winning a Normal game at level 15-19 is roughly 3m+25, where m is the number of minutes the game lasts, capped at 198. Intermediate Bot games at level 10-14 use the same formula. At level 15-19, Intermediate Bot games subtract a 25% penalty from that formula, and give XP for only the first 180 minutes a day of play.

Burada 15-19 level arası formül vermiş mesela bunu anladım fakat ben 19 level üstüyüm benim için geçerli olanı yazmamış

For a win, the reward is approximately: 18 IP + 2.312 per minute IP.[1]
    For a loss, the reward is approximately: 16 IP + 1.405 per minute IP

Burada da böyle bir formül verilmiş ama seviyeden bahsedilmemiş, herhalde her seviyede aynı IP geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 25 Ağustos 2014; 13:44:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

bot ve normal oyunlarda değişiriz oyunda geçen zaman diğer bahsettiklerinle bi alakası yok yani.

dün gece 9dakika 55 saniyede aram bitirdik 38 ip geldi
  • 1- oynadığın haritaya göre (sum rift-twisted treeline-aram)
    2- oynadığın oyunun cinsine göre sırayla (ranked-normal-vs co bot)
    3- oynadığın oyunun sonucuna göre (win / lose)
    4- oynadığın oyunun süresine göre (max 55. dkya kadar değişiklik gösteriyor)

not: 30 level olana kadar ranked oynayamazsın, haliyle exp durumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 25 Ağustos 2014; 13:45:54 >
  • Hocam peki ben en kolay şekilde seviye ve para kasmak istersem hangi oyun modunu oynamalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Hocam peki ben en kolay şekilde seviye ve para kasmak istersem hangi oyun modunu oynamalıyım?

double exp ve ip boostlarıyla 10 günde 100 bot maçıyla 30 olmuştum. sanırım 30k ip almıştım. bot maçlarını %99 kazanırsınız. normal oyunda aynı şey geçerli değil tabiki:)
  • Hocam şu an 21 olmama 100 XP kaldı, 3 günlük XP takviyesi alsam ve sürekli Yapay Zekaya Karşı Başlangıç zorluğunda oynasam ve günlük 10 maç atsam seviyem tahmininizce kaç olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Hocam şu an 21 olmama 100 XP kaldı, 3 günlük XP takviyesi alsam ve sürekli Yapay Zekaya Karşı Başlangıç zorluğunda oynasam ve günlük 10 maç atsam seviyem tahmininizce kaç olur?

23 felan olur. belki 24. çünkü 20. levelden sonra üst levele çıkmak için çok daha fazla exp gerekiyor. başlangıç modunda oynama ayrıca
  • Süre en belirleyici bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.