Şimdi Ara

İp5s kamerada leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar dün ip5s imin kamerasında küçük siyah bi leke gördüm bu olay çok canımı sıktı çünkü çok fotoğraf ve video çeken birisiyim bu leke olayını kendiside yaşayan veya nasıl düzeltileceğini bilen varsa bi bakarsa çok sevinirim fotoğraflarıda attım aşşağıya Saatin sağ yanında olan siyah leke.
     İp5s kamerada leke İp5s kamerada leke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alperenekc A kullanıcısına yanıt
    3 ay kadar önce aynı sorun benim 5s im de de vardı. Akasya da değişim yapıldı bilginize....

• echelon34 kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaz mı verdiler kamera değişimimi?

Kamera değil hocam cihazım değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 8 Mart 2015; 10:52:41 >
    Mesela benim cihazımdada ölü pixel var bende değiştirmek için götürdüm sonradan öğrendimki refurbished cihaz veriliyomuş yani önceden kullanılmış ama apple tarafından restore edilmiş çiziği varsa düzeltilmiş fln filan öyle olunca içim rahat etmedi değiştirmedim ama bu kamerada ki lekenin başka türlü çözümü varsa çok güzel olur benim için mesela elektrikli süpürgeyi dayasak kameraya fln hareket eder belki :D

Hocam swap cihaz olayına hiç girmeyelim. Bunları daha önce sayfa sayfa açıklamıştık zaten forumda. Elektrik süpürgesi konusundaysa hiçbir fikrim yok. Size bol şans.....

Nasıl yani swap cihaz dediğim gibi değilmi ?biyerde okumuştum swap istemesseniz para iadesi isteyenilirsiniz diyodu ama 45 gün içinde cihaz onarılmassa .sizin bilginiz nasıl?Bilgilendirebilirseniz sevinirim

• Aynı sorun iphone 5 ımde vardı , cihaz değişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Sıfır cihaz mı yani paketli kutusunda fln?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenekc

Sıfır cihaz mı yani paketli kutusunda fln?

Swap cihazların ayrı kutusu oluyor içinden sadece telefon çıkıyor
    Bu telefonlar tekrardan fabrikaya gönderilip onarılan telefonlardır.
    Kasası değişiyor ekranı falan değişiyor sıfır gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    İşte refurbished dediğimiz olay ama sıfır cihaz için uğraşılsa alınabilir aslında ama uğraşmak lazım işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenekc

İşte refurbished dediğimiz olay ama sıfır cihaz için uğraşılsa alınabilir aslında ama uğraşmak lazım işte.

alamazsın yine refurbished verirler
    Yanlış anşadınız. Ben sizin dediğiniz gibi değil demedim. Dediğim şu; bu konuyu sayfa sayfa günlerce aylarca yazdık zaten forumda ama hala her açılan cihaz değişimi konusu bi şekilde swap nedir tartışmasına dönüyo ve tekrar tekrar aynı şeyler yazılıp çiziliyo..... Yinede forumda aratarak daha önce hem benim hem diğer forumdaşların açtığı swap cihaz konularına ulaşabilirsin. Ama devamlı her konuda şu swap olayını tartışmak artık gerçekten sıkıcı olmaya başladı. İnanın açılan bir çok konuya yardımcı olabilmek adına cevap yazmaktan bile çekiniyorum artık. 3 sorudan sonra konu illaki swap olayına dönüyo.

Tmm kardeş sakin bakarız eski konulara zaten biliyorum swapıda soralım dedik belkş başka şeyler biliyolardır diye sağolasın yine cevapladığın için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.