Şimdi Ara

ip6+ 16gb 8.4 takılmalar lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. 2 hafta oldu iPhone 6 plus 16 gb aldım. Telefon aldığımdan beri whatsappda mesajlarda (kısaca klavye açılan uygulamalarda) sanal klavyeyi açtığımda ekranı yan çevirince takılarak Dönüyor, klavyeyi kapatınca yağ gibi kayarak dönüyor. assistive touch'dan home tuşuna çift bastığımda Arka plan uygulamaları açılırken pencere geriye doğru kayarak gidiyorya orada da lag atıyor takılıyor ,normal home tuşuna çift basınca bu olay olmuyor. arka plan uygulamaları Arasında sağa sola kaydırıncada takılmalar oluyor bunun gibi Şeyler beni rahatsız ediyor artık. Bunlar yazılımsal mıdır benim telefonda donanımsal hata mı var ? iPhone 6+ kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum. Bunlar iPhone 6+ larda olağan şeyler mi ? iTunes dan tekrar kurulumda yaptım düzelmedi hatta assistive touch açılırken bile lag atar oldu ? Assistive touch kapatınca takılmalarda azalmalar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 6 kullanıyorum bende yok,IOS 9 stabilite geliştirmeleriyle gelecek diyorlar,ilerki güncellemelerle düzelir muhtemelen.

• Kardeş 6 da olmuyor evet yan yana koyuyorum onda yok ama bunda takılıyor bu Yazdığım yerlerde yeni telefon olunca can sıkıcı oluyor bilsem 6 alırdım ekran ve şarja aldanıp bunu aldım geri canım sıkıldı :/ formda araştırma Yaptım baya bazı plus Kullanıcıları bizde hiçbirşey yok Yazmış ondan konu açıp araştırma Gereği duydum belki benimki anormal belki onlar çok dikkat etmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.