Şimdi Ara

İp6s 32 almak mantiklimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellden 24 ay taksitle almayi planliyorum babamin uzerine alicagim icin paket yeterli ,167x24 ay gibi rakam cikcak.
    Baska onerileriniz varsa bilgilendirebilirmisiniz.
    İp6s 32 almak mantiklimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQunaa -- 1 Ocak 2017; 14:25:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4000liraya eşit geliyor alınmaz bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

4000liraya eşit geliyor alınmaz bana göre.

3400 edio paket saymazsak normel fiyattan 800 tl fazla 24 ay icin degmezmi ki
    Teknosa ile kiyaslandimi 650 tl fark cikio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQunaa -- 1 Ocak 2017; 15:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQunaa

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

4000liraya eşit geliyor alınmaz bana göre.

3400 edio paket saymazsak normel fiyattan 800 tl fazla 24 ay icin degmezmi ki
    Teknosa ile kiyaslandimi 650 tl fark cikio

Siz android değil,ios ister iseniz 32gb az gelmez yeter derseniz,en mantıklı tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 lira az bi fark değil. Peşin alsan daha iyi olur. 2500'e kurtulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım merhaba. Kullandığınız tarifeyi bilmiyorum ancak genelde tarifeye ek ücretle ürün alınacağı zaman tarife ücreti de telefon ücreti de arttırılıyor. Örneğin normalde 30 TL ye kullandığınız tarife telefon alacağınız zaman 35 TL oluyor. Bunun gibi bir durum söz konusu ise sizin alacağınız ürün 800 TL pahalı olacak. Bunu banka kredisi veya taksitli nakit avanslar ile çok daha aşağı çekebilirsiniz. 2500 TL 12 ay kredi ile alırsanız 2800 gibi bir ödemesi olur.

İşin muhasebesi size kalmış. Sonuçta sizin paranız. İphone 6S alınır mı? Eğer batarya konusunda sorun yaşamam derseniz uzun zaman kullanırsınız. Çünkü iphone ların bataryaları çoğu zaman bir günü çıkaramıyor. Bunun yanında son güncellemeler ile kapanma sorunu ortaya çıktı 6S lerde ama ben yakın zamanda çözüleceğine inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.