Şimdi Ara

ip6s sıvı teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 25 günlük garantisi kalan ip6s cihazımın dün nöbette üzerine su döküldü. Hemen kurulayıp cihazı kontrol ettiğimde cihaz çalışıyordu ardından cihazı kapattım ve bir kaç saat kapalı kaldı fakat daha sonra açmak ve kullanmak zorunda kaldım. Telefonun dokunmatiği ve hoparlörü çalışıyor arama yapıp konuşabiliyorum internete de bağlanıyor onlarda sıkıntı yok. Ses tuşları çalışmıyor, ses kendi kendine kısılıyor ve uygulama sesleri çıkmıyor. Sabah eve gelince hemen kapatıp pirince gödüm. Öyle duruyor şu an.
    Cihazı Teknosa'dan almıştım fatura tarihi 12 Şubat Apple garanti sorgulamada garanti bitiş tarihi 3 Mart 2018 olarak gözüküyor. Sizce nasıl olsa garantisi de bitmek üzere deyip cihaza telefoncuda mı baktırmalıyım? Yoksa Teknosa'ya ya da Apple Store'a mı başvurmalıyım? Apple sıvı temaslarında tamir değil de belli bi ücret karşılığı değişim cihazı verme yoluna gidiyor sanırım. Ücret de bin küsür tl herhalde. Değiştirdikleri cihaz eski telefonun aynısı mı oluyor ve garanti durumu nasıl oluyor? Teknosa'nın yaklaşımı nasıl oluyor? Ücret karşılığı değişim yapıyor mu? Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler :)

• Şansini denemekte fayda var ama kontrollerde sivi temasi cikarsa 1500 civari ödemek zorunda kalirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Peki 1500 tl karşılığında verdikleri cihaz nasıl oluyor biliyor musunuz? Yani kapalı kutu ve garantili mi yoksa sadece cihazı veriyorlar ve kalan garanti süresi mi geçerli oluyor? Bilginiz var mı?
  • birhıçkırıkgibi B kullanıcısına yanıt
    Sadece cihaz veriyolar garantide yeniden başlamıyor kaldığı yerden devam ediyor. Elindeki cihazı 1000 tlye satarsın üstüne 900 tl koyup swap 6s alabilirsin zaten 1500 vermene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 7 Şubat 2018; 12:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.