Bildirim
ipad 1 mi ipad 2 mi almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ipad 1 bir daha sistem destegi zor gelir. Agirlik konusu ayrica onemli. Paraniz varsa yeni ipad. Yok butcem cikismaz derseniz ipad2 -
iPad 1 için destek her an çekilebilir. Belki iOS5in bir sonraki güncellemesi bile uygun olmayabilir.
En büyük fark iPad 1 256mb ram, iPad 2 512mb ram'e sahip. İşlemci olarak zaten iPad 2'de A4 işlemci var. Zaten bir cihazın en büyük 2 gelişimi işlemci ve ramde oluyor. iPad 1 artık yavaş kalır ve kullanırken zevk vermez.
800-900 arasına 16gb iPad2 wi-fi satılıyor. Bütçeniz yeterse muhakkak iPad 2 düşünün. -
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
iPad 1 için destek her an çekilebilir. Belki iOS5in bir sonraki güncellemesi bile uygun olmayabilir.
En büyük fark iPad 1 256mb ram, iPad 2 512mb ram'e sahip. İşlemci olarak zaten iPad 2'de A4 işlemci var. Zaten bir cihazın en büyük 2 gelişimi işlemci ve ramde oluyor. iPad 1 artık yavaş kalır ve kullanırken zevk vermez.
800-900 arasına 16gb iPad2 wi-fi satılıyor. Bütçeniz yeterse muhakkak iPad 2 düşünün.
nerede satılıyor hocam bir iki link verseniz. -
Tabiki Ipad 2 beyaz. -
Bence Iphone 4 s al yada yeni Iphone çıktı onu al -
Ipad 3 de olabilir -
En iyisi Ipad 3 beyaz almak kardeş benden söylemesi -
Bence 2 al daha iyi. -
arkadaşımda ipad2 var ben ipad kullanıyorum. kamera ve hız önemliyse ipad2 alın. ipad biraz yavaş kalıyor artık. hafif takılmaları tolare ederseniz -benim gibi- başka tabi.. -
Ipad 2 tabiki -
ipad 2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X