Konu daha önce farklı başlıklarla açılmış farkındayım.Hepsini inceledim ama benim aradığım cevap tam olarak yok. Sorum şu sevgili DH ailesi; Ipad 2 alıcam Şubat 2012 Neden almamalıyım: Ipad 3 Martta çıkabilir. Mayıs türkiyeye gelir ama çok pahalı olabilir. Sürekli office çalışıyorum klavyesiz rahat eddebilir miyim? Ayrıca office ücretli ve bluetooth klavye 100 Tl civarı. Sürekli powerpoint sunum ve prjeksiyon cihazı ile çalışıyorum. Aparatı mevcut ücretli. Usb bellek ile işlerim oluyor ve evde başka bilgisayarım yok. Ayrıca yaz tatilinde film izleme zevkim var ve harici hardiskime doldurduğum filmleri nasıl izleyeceğim konusunda bir fikrim yok. Sevgili Apple sadece Usb bellek, 500 GB alan, ücretsiz office ve HDMI -VGA gibi bir çıkışla beni sevindirebilir ancak bunlar sanıyorum hiçbir Tablet de yok. sizce Ipad 2 16GB 3G almalı mıyım? teşekkürler
İpad e vericeğin parayla bence laptop al.Dediklerini laptop la daha kolay yaparsın.
evet ben de onu düşünüyorum. zaten netbook işimi süper görüyordu ama yere düşürüp ekranı kırdım. Ipad yazın uzun bir tatilde internete gireceğim oyun oynyacağım bir cihaz. aslında hevesim var ama sanırım biraz duygusal bakıyorum. teşekkürler
jB yapacaksan al ipad 2 yoksa alma bosuna programlara dunya para verirsin..
aslında jb olayını duyuyorum yazılımsal birşey ama biraz tabi önyargılarım var. şimdiye kadar kullandığım tüm sistemler microsoft. ücretsiz filan. açıkcası bu konuları hiç bilemiyorum zor mudur kolay mıdır. işin içine girsem çözerim sanıyorum ama biraz cesarete ihtiyacım var açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: thrnon
aslında jb olayını duyuyorum yazılımsal birşey ama biraz tabi önyargılarım var. şimdiye kadar kullandığım tüm sistemler microsoft. ücretsiz filan. açıkcası bu konuları hiç bilemiyorum zor mudur kolay mıdır. işin içine girsem çözerim sanıyorum ama biraz cesarete ihtiyacım var açıkcası.
Hocam al sana cesaret durma al cocuk oyuncagi jb yapmakta
Pisman olmazsin..
Bence jb'yle falan uğraşacağına yeni bir laptop al, kafan rahat olsun, Ipad güzel bir cihaz tabii ki; ama IPad bir bilgisayar değildir!
Asus transformer prime da dediklerinin hepsi var,usb,hdmi,kart okuyucu vs. Hatta yaninda klavye doc u veriyorlar,netbook gibi oluyor, ama androidli tabiki.
quote:
Konu daha önce farklı başlıklarla açılmış farkındayım.Hepsini inceledim ama benim aradığım cevap tam olarak yok. Sorum şu sevgili DH ailesi; Ipad 2 alıcam Şubat 2012 Neden almamalıyım: Ipad 3 Martta çıkabilir. Mayıs türkiyeye gelir ama çok pahalı olabilir. Sürekli office çalışıyorum klavyesiz rahat eddebilir miyim? Ayrıca office ücretli ve bluetooth klavye 100 Tl civarı. Sürekli powerpoint sunum ve prjeksiyon cihazı ile çalışıyorum. Aparatı mevcut ücretli. Usb bellek ile işlerim oluyor ve evde başka bilgisayarım yok. Ayrıca yaz tatilinde film izleme zevkim var ve harici hardiskime doldurduğum filmleri nasıl izleyeceğim konusunda bir fikrim yok. Sevgili Apple sadece Usb bellek, 500 GB alan, ücretsiz office ve HDMI -VGA gibi bir çıkışla beni sevindirebilir ancak bunlar sanıyorum hiçbir Tablet de yok. sizce Ipad 2 16GB 3G almalı mıyım? teşekkürler
bunca senedir tonlarca elektronik esya kullanmısımdır telefonlardan laptoplara masa üstlerine vs.vs.
Bunların hiç birinden ipad2 den aldıgım hazzı almadım.çok farklı birşey. Ama önemli olan sizin ihtiyacınızı karsılayabılmesi. Benim ihtiyaclarımı karsılayacak duzeyde rahatlıkla.
Yazma konusunda 2-3 hafta sureklı kullanırsan ipadi internette sorf ve yazı yazma işleri için nerdense laptopa yakın performans alabilrsin(nerdeyse diyorum cunku hiç bi zaman tuşa basarak yazmanın rahatlıgı yakalanmaz)
çok kaliteli ofis programları var itunes ta bunları rahatca kullanabilirsin
Ama sanırım tek problem bi yerden sonra bi gün o bilgisayara erişime ihtiyacın olacaktır.
Ve kesinlikle ipad 2 yi biyerde elıne alıp kullanmadan karar verme.
UMarım yardımcı olabılmısımdır
cevaplarınız için teşekkür ederim. sanırım ihtiyacım internet, resim, müzik, oyun gibi birşey olursa Ipad; office sunum tarzı ihtiyaçlar olursa netbook. zaten sunum yap kapat başka yere git filan tarzı işlerde sanıyorum Ipad e yazık olacak. anladığım kadarıyla Ipad, evde başka bir bilgisayar olmadan biraz zahmetli. ana bilgisayar mutlaka olmalı. office kullanılabilir ama benim gibi yoğun kullanan biri için sanıyorum sıkıntılı.
Hocam istekleriniz doğrultusunda laptop almanızı oneririm cunku klavyeler pahalı ve uygulamalarda pahalı tabi jb yapmarsanız Diskiniz deki filmleri bircok uygulama ile convertlemeden bile izleyebilirsiniz fakat sırf bunun icin İpad gereksiz laptop alın ayni fiyata gitsin
Ofis programlari icin ipad de kullanabilirsiniz.Pages,keynote gibi programlar ms office ile ayni islevi gorurler.ipad in ekrani genis,dolayisiyla klaveyede yazmak cok kolay.Netbook,notebooklarla kiyaslandiginda her acidan daha pratik.İstediginiz filmi,muzigi alaniniz yettigince cihaza atabilirsiniz.iPad sahibi olmak ferrari sahibi olmak gibidir.Herkesin arabasi olur ama ferrarisi olmaz.Eger durumunuz el veriyorsa ipad almanizi tavsiye ederim
" usb bellek ile işlerim oluyor ve evde başka bilgisayarım yok. " demişsin ve diğer dediklerin de laptop alman gerektiğini doğruluyor. Ipad'in büyüsüne kapılmışsın fakat eğer alırsan çok para harcayacağın, hala tam olarak istediklerini birçok aparat taşımadan yapamayacağın gerçek. Acele karar vermezsen kararın laptop yönünde olacaktır.
iPad ile istediklerini yapabilirsin ancak biraz aparat vs gerekir klavyesi gayet rahat ancak dersini bana sürekli USB lazım o yonden seni zorlayanlar ancak wii drive denen kablosuz harici hdd Ler var tercih sana kalıyor bu noktada
quote:
İpad'i JB edersen office ve butun uygulamalari ucretsiz.indirebilirsin. Filmleri dersen Safari uzerinden butun sitelerde film izleyebiliyorsun. Klavyeye gelirsek kendi ekran klavyesi gayet rahat ve algılaması muhtesem denecek kadar iyi. Tv out çıkışı mevcut iPad'de ama kabloyu harici olarak satın alman gerek. Bence almalısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme