Şimdi Ara

İpad 2 Ekrana kendi kendine dokunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce baktığımda bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız olmuş ve artık deli etti

Benim ipad 2 me 2 yıl önce temizliyodum gerçi benim hatam bez ıslaktı biraz bide su fısfısıyla temizlemiştim sonra içine su kaçtı nyse daha önceden bi sorun yoktu tabi ben öyle yapana kadar sonra ekrana kendi kendine ekrana dokunmaya başladı 2 kere ekranı kırılmıştı değişti ama düzelmedi sorunun benim hatam yüzümden olduğunu biliyorum zaten ekrana biraz bastırınca içinde su olduğu gözüküyor ama bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarda su fn kaçmadan olmuş nyse sorun genelde ipad 2 de oluyomuş ama oyun oynarken falan hep ekrana dokunuyo gıcık ediyo ama son günlerde herzaman yapmıyo bazende uç noktalara dokunduğunda algılamıyo ama 2 yıl geçtiği halde o su içinde hala duruyo servise götürücem ama tamir olur mu bilmiyorum galba dokunmatik panel ile ekranın arasına su kaçmış zaten cihaz 2011 de amerikadan gelmişti garantisi falanda yok bu sorunu yaşayan bazı kişiler yeni ipad le değiştirmiş siz böyle bir sorun yaşadınız mı yaşadıysanız söyleyin çünkü artıkm sinir oldum yani yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler şu linteki sorun ile aynısıhttp://www.youtube.com/watch?v=Qr6NEpMdq-c

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.