Şimdi Ara

IPAD 2 Flash Derdine saglam çözüm[b][/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha once yazıldıımı yada bu kadar baskın yazıldımı bilmiyorum ama, uzun ugraşlar sonucu Flash Player destekli olan siteler misal hastane randevuları,Acık ogretim fakultesi dersleri gibi bir cok uygulamayı acmayı başardım.

Uygulamamızın ismi puffin browser indirin deneyin yorumlarınızı merak ediyorum.Konuyu hemen ipadde flash calışmıyor adamlar bilincli yapmıyor diyen arkadaşımla paylaştım ve dönüşünde gercekten işe yarar bir çözüm oldugunu söyledi.

Bende buraya yeni bir başlık açıp bu problemi olan insanların uygulamayı indirmesini ve denemesi gerektiğini düşündüm.

Saygılarımla...

• Keske bu kadar ugrasmadan once bi arastirsaydin. Puffin coooookkk uzun zamandir zaten var!
  • Puffin 4s de pek sevmedim.vbrowse daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yüzyılın icadını bulmuş diye düşündüm başlıgı görünce
    Zaten var puffin ama yeni haberiniz olmuş
  • İpad'in hayırlı olsun,iOS dunyasına hoş geldin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR.

Puffin 4s de pek sevmedim.vbrowse daha iyi

puffinin varoldugunu anladım ama ben kendisinin bu kadar işe yaradıgını anlatan her hangi bir yazı goremedim internette dostum
  • Canli internetten lig tv vs izlemek icin su anda en iyisi iswifter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Canli internetten lig tv vs izlemek icin su anda en iyisi iswifter.

dizi-izledeki videoları acmak icin ne onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

dizi-izledeki videoları acmak icin ne onerirsiniz?

dizi izliyorsanız dizimag ve ddizi yi de tercih edebilirsin. Direkt izlersin safariden.
  • Bu tarz bir başlık ne zaman atılsa heyecanlanıp giriyorum ama hep sonuç hüsran oluyor, herkes durup durup sanki yeni çıkmış gibi Puffin'den bahsediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Bu tarz bir başlık ne zaman atılsa heyecanlanıp giriyorum ama hep sonuç hüsran oluyor, herkes durup durup sanki yeni çıkmış gibi Puffin'den bahsediyor

+999999999999999999999999999999999
  • flash yok kısmet
  • Puffin uzun zamandır vardi bunu bir İpad kullanicisi olarak gec fark etmeniz üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Apple'in saçma sapan işleri işte... Flash desteği versede bunu kullanıp kullanmamayı bize bıraksa harika bir çözüm olur ancak apple'in saçma sapan zihniyeti yüzünden flash içerikli sitelere erişmek için saçma sapan uygulamaları yüklemek gerçekten çok aptalca...

Tamam html5 çok güzel bir çözüm ancak çoğu firmanın flash siteye önem verdiğide bir gerçek... Jobs öldü ve Apple'in jobs zamanında yapmadıkları/yapamadıkları yavaş yavaş yapılıyor. Umarım flash desteğide verirlerde biz istersek kullanırız istemezsek kullanmayız...

Android telefonumda ne kadar güzel flashı istersem kapatıyom istersem açıyom...

Flash destegi gelirse soyle bir sorun var İpad 2 min yaninda galaxy tablet de kullaniyorum fakat galaxynin isletim sistemi ve surekli altta flashi çalıştırdığından dolayi pili dayanmıyor bunu da göz onunde bulundurmak gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Apple'in saçma sapan işleri işte... Flash desteği versede bunu kullanıp kullanmamayı bize bıraksa harika bir çözüm olur ancak apple'in saçma sapan zihniyeti yüzünden flash içerikli sitelere erişmek için saçma sapan uygulamaları yüklemek gerçekten çok aptalca...

Tamam html5 çok güzel bir çözüm ancak çoğu firmanın flash siteye önem verdiğide bir gerçek... Jobs öldü ve Apple'in jobs zamanında yapmadıkları/yapamadıkları yavaş yavaş yapılıyor. Umarım flash desteğide verirlerde biz istersek kullanırız istemezsek kullanmayız...

Android telefonumda ne kadar güzel flashı istersem kapatıyom istersem açıyom...

Flash destegi gelirse soyle bir sorun var İpad 2 min yaninda galaxy tablet de kullaniyorum fakat galaxynin isletim sistemi ve surekli altta flashi çalıştırdığından dolayi pili dayanmıyor bunu da göz onunde bulundurmak gerek

işte bende bunu diyorum... Flash desteğini kullanıcı açıp kapayabilir.. Bende Galaxy S var ve tarayıcıda istediğimde açıyorum istediğimde kapatıyorum... Onun haricinde hiç bir şekilde arkaplanda çalışmıyor...

Gerçi iosta arka planda müzik dışında hiç birşey çalışmıyor :D yada hiç birşey tam kapanmıyor diyelim... :D Çok karışık ios çoook ve gelişmesi için çoook ekmek yemedi lazım çoook...

Bir dosya üzerinde iki adet program ile işlem bile yapamıyorsun işlemi yapmaya çalışınca ortalık kopyadan geçinmiyor her programda ayrı kopya oluyor...

Peki Flashı açtığınızda hangi sitelerden Video izleyebildiniz takılmadan akıcı şekilde? Vodafone Tablet aldım ben 10". 1.2 Ghz Dual işlemci 1GB RAM. Flash lı siteleri zorlansada açıyor. (Flashlı dediğim %100 flash içeren siteler.) Ancak Flash Video olan sitelerde takıla takıla oynatıyor. Yine işe yaramıyor yani. Flash banner lar zaten olmasada olacak şeyler. Androidde Flash bu kadar iyi olsaydı neden Dizi izlemek film izlemek için yazılımlar çıkıyor?

Androidin hafıza yönetimi bence çok kötü. 1Gb ram li makinede ortalama 380-390 MB boş hafıza kalıyor. Bu arada Widgetler kullanırsanız dahada düşüyor. Arkaplanda Servis gibi çalışan uygulama ve oyunlar yüzünden 280 MB düştüğü oluyor. Ama sizin beğenmediğiniz Ipad 1 (Aynı zamanda 32 GB Ipad 1 sahibiyim) 256 MB TOPLAM ram ile Android cihazın çalıştırırken zorlandığı oyun ve programları hiç zorlanmadan açabiliyor.Androidin asıl çok fırın ekmek yemesi lazm. Stabil ve sağlam bir işletim sistemi için.Ne zaman 600 Mhz işlemci 256 MB Ram ile bile stabil ve sağlam çalışan işlemci yaparlar o zaman işe yarar android.

• quote:

böyle bir program bulunamadı diyor appstore?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

quote:

http://itunes.apple.com/us/app/iswifter/id388857173?mt=8
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olle

quote:

http://itunes.apple.com/us/app/iswifter/id388857173?mt=8

ipad içinmiş sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.