Şimdi Ara

iPad 2 hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad almayı düşünüyordum bu aralar ama 2.sinin yakın zamanda çıkacağını duydum ve vazgeçtim. Tam olarak hangi ayda tanıtılır? bizim ülkeye gelmesi ne kadar zaman alır? Cevap için şimdiden teşekkürler :)

• ocak ayından sonra piyasaya çıkma ihtimali var ama türkiye'ye baya geç gelecektir.
    ipadden farkıda bunlar olacak gıbı

http://teknorg.blogspot.com/2010/12/ipad-20-beklemek-icin-5-sebep.html
  • apple firması 1998 de imac şu kasasız ve renkli bilgisayarları çıkarmış bu bilgisayarlarda usb portu kullanmıştır.bugün 30 milyona aldığım klavyemin bile usb portu var.usb yi süper bir özellik olarak nasıl gösteriyorlar anlamış değilim
    7inc ekran yapmışlar iyi güzelde tablet bilgisayarın ekranının büyük olması gerekmez mi, niye küçültürsün ki ekranı.
    Madem ipad2 çıkaracaksın 1. Cisine göre çok daha gelişmiş olsun.ipad2 çıkar türkiyede 2 milyara satarlar abd de 500 dolara satarlar böylece yine kimse alamaz.
    İphone 3gs 99 dolara satılıyor abd sitesinde.burda 2. Eli 800,900 milyon bu ne kardeşim böyle.mal mıyız biz. Böyle iş mi olur.adam 500 dolara satıp kar ederken gelip burda 1300 dolara satacak.türkiye nin apple firmasını fiyatlarını düşürene kadar boykot etmesi lazım çünkü yok böyle kazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas
    apple firması 1998 de imac şu kasasız ve renkli bilgisayarları çıkarmış bu bilgisayarlarda usb portu kullanmıştır.bugün 30 milyona aldığım klavyemin bile usb portu var.usb yi süper bir özellik olarak nasıl gösteriyorlar anlamış değilim
    7inc ekran yapmışlar iyi güzelde tablet bilgisayarın ekranının büyük olması gerekmez mi, niye küçültürsün ki ekranı.
    Madem ipad2 çıkaracaksın 1. Cisine göre çok daha gelişmiş olsun.ipad2 çıkar türkiyede 2 milyara satarlar abd de 500 dolara satarlar böylece yine kimse alamaz.
    İphone 3gs 99 dolara satılıyor abd sitesinde.burda 2. Eli 800,900 milyon bu ne kardeşim böyle.mal mıyız biz. Böyle iş mi olur.adam 500 dolara satıp kar ederken gelip burda 1300 dolara satacak.türkiye nin apple firmasını fiyatlarını düşürene kadar boykot etmesi lazım çünkü yok böyle kazık

99 $ Turkcell bedava veriyor.

• vodafone da bedava veriyor .. tabii 6 aydir vodafonda iseniz, turkcell de de oyle olmali :D
  • ipad amerikada 500dolardı almadım. sonra çok üzüldüm neden almadım diye. buraya geldim burada da 592 dolar. vatanbilgisayarda. bence alınır ama ipad 2 beklenir gene de :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.