Bildirim
İPAD 2 için Airprint özellikli yazıcı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takipteyim. -
Özelliklemi istiyorsunuz yoksa direk kullanamadığınız içinmi ? Eğer kullanamamaktan dolayı ise özellikle Airprint özellikli almanıza gerek yok, ePrint uygulaması ile her printer'ı kullanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Özelliklemi istiyorsunuz yoksa direk kullanamadığınız içinmi ? Eğer kullanamamaktan dolayı ise özellikle Airprint özellikli almanıza gerek yok, ePrint uygulaması ile her printer'ı kullanırsınız.
Eprint uygulamasını kullanmak için yazıcı yeterli mı yoksa yazıcı için her hangi bir ek aparat ya da yazicinin pc ye bağlı olması gerekli mi..? -
quote:
Özelliklemi istiyorsunuz yoksa direk kullanamadığınız içinmi ? Eğer kullanamamaktan dolayı ise özellikle Airprint özellikli almanıza gerek yok, ePrint uygulaması ile her printer'ı kullanırsınız.
Ben özellilkle Airprint destekli yazıcı düşünüyorum. Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz? -
Ben Hp Officejet Pro 8500A Plus Kullanıyorum. Bir araştır istersen. Airprint - eprint özellikleri var. -
quote:
eprint uygulaması ile eminmisiniz her printeri kullanacagımızdan.. bende hp nin 2060 modeli var.... USB ve Wifi ozellıkli Modemime baglı... yani pc uzerınden kablosuz olarak hp den cıktı alabılıyorum ama bir ara denedigimde bir turlu becerememiştim şimdilerde oluyor mu? oluyorsa biraz acıklama getırırmısınız..
tşkler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X