Şimdi Ara

iPad 2 IOS 7.0 Güncellemesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad 2 3g 64 gb ios 6.1.3 jb ile 2 senedir kullanıyorum.Öncelikle app indirme programı doğru dürüst bulamadığımdan jailbreakin nerdeyse hiç faydasını göremedim.Batarya mükemmel ilerliyor 3 gün bekleme 24 saat ekran görüntüsü alıyorum bazen ki wifi hiç kapanmıyor.Bazı appleri indirmek istediğimde ios 7 gereksinimi duyuyor ve bu da can sıkıcı olmaya başladı benim adıma.
    Sizce iios 7 güncellemeli miyim, güncellersem bu jailbreakli mi olmalı jailbreaksiz mi?
    İpad 2 ios 7de nasıl bir batarya performansı veriyor?
    İpad 2 ios 7de kasılma yaşıyor mu?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ios 8e gunceller tabletiniz oda hiç iyi degilmis bence Kalsin derim

• Teşekkürler ama bazı ayarlarla ios 7.0 güncelleme imkanı vardır muhakkak.Yok mudur hiç ipad 2yi ios 7de denemiş olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emanes

Teşekkürler ama bazı ayarlarla ios 7.0 güncelleme imkanı vardır muhakkak.Yok mudur hiç ipad 2yi ios 7de denemiş olan?

istediğin versiyona güncelleme yok apple da. şu an güncellemek istesen ios 8.4 e günceller.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: Emanes

Teşekkürler ama bazı ayarlarla ios 7.0 güncelleme imkanı vardır muhakkak.Yok mudur hiç ipad 2yi ios 7de denemiş olan?

istediğin versiyona güncelleme yok apple da. şu an güncellemek istesen ios 8.4 e günceller.

Jailbreakle falan 7 yapabilirim diye düşünmüştüm

• 7.1.2 shsh kaydınız yoksa imkansız şuan, varsa bundle da varsa geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.