Şimdi Ara

ipad 2 reset sonrası donma. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad 2, 32 wifi cihazımı 4.3.3 jailbreakli bir müddet kullandıktan sonra kendi aklımca jailbreaki silmek için önce itunes den 4.3.4 (sanıyorum buydu, son sürüm yani) upgrade etmeye çalıştım.. bilinmeyen bir nedenden yapılamadığını söyledi. restore dedim yine yapamadı.. sonra bari cihazı resetliyim dedim. genel ayarlardan herşeyi resetleyi seçtim... eminmisin diye sordu (cihaz üstüne düşeni yaptı yani, ben niye israr ettiysem, salaklık işte ) evet dedim.. apple logolu ve altta birşey yüklenecekmiş izlenimi veren çizgili bir sayfa çıktı... ve benim ipad im ile son anlamlı ilişkim burada kesildi....açılmıyor kapanmıyor ne ettiysem hareket etmiyor....o sayfada dondu

araştırdım bulamadım çözümü...

pil bitene kadar bekliyecek miyim...sonra ne olacak ? reset düğmesi var mı ? Hakk' ın rahmetine mi kavuştu ? bilen biri varsa yardım ederse sevinirim..... daha önce sorulduysa özür dilerim.... link yeterli olur ... sağolun

• son durum....

home tuşu ile güç tuşuna basma işi bu sefer işe yaradı.... cihaz açıldı....

ama madem konu açtım..... jailbreak nasıl silinir onu söyleyecek kimse var mı... o olmadı bu olsun bari

sağolun...

bu arada çözümlendiğine göre moderatör konuyu silerse kızmam onu da söyliim....
  • Pardon son durumgelmiş gerek kalmamıs buna :D

Restore yapınca gitmesi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 20 Temmuz 2011; 20:16:37 >
  • son durum 2...

cihazı kurtardım ya cesaretlendim.... itunes dan yine restore dedim... restore update seçeneği çıktı... seçtim sonra bu resimdeki hata mesajını verdi....

Lahavle diyip jailbreake devam edicem ama neyse

ipad 2 reset sonrası donma. yardım
  • antivirüs ve diğer güvenlik yazılımlarınızın calışmasını durdurup restore edin olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.