Şimdi Ara

iPad 2 sarj ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma gunu beyaz iPad 2 aldim 16 gb wifi AMA nedense o gun den beri kullanıyorum şarjı biraz fazla mı gidiyor ne ışık en kısık seviyede gereksiz zaman wifi i kapatıyorum ama nedense bana fazla gidiyor gibi geldi arttırmanın bir yöntemi var mı? bU arada bu mesajida ipadden yazıyorum :)

• Zaten şarjı fazla giden bir ürün İPad.. Daha ne kadar gitmesini düşünüyorsun anlamadım. Yazık etme gözlerine ac ekran ışığını hayata daha canlı bak..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla gidiyor derken, olumsuz olarak fazla gittiğini yazmış arkadaş sanırım.
  • Evet ben olumsuz olarak yazmıştım onu fazla glttlgini oluyorum iste için sordum zaten
  • çabuk bitiyor demek istediyseniz
    batarya tam performansına erişmemiştir daha
    3-5 kez dolup boşaldıktan sonra daha iyi olur tahminim
  • Daha dün gece doldurdum hemen %83 e düşmüş sorun var mıdır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2

Daha dün gece doldurdum hemen %83 e düşmüş sorun var mıdır ki

ne kadar kullandınızki?
  • Azcik oyun oynadım nette dolandım sabah 9 dan beri kullanıyorum 10 da olabilir
  • quote:

Azcik oyun oynadım nette dolandım sabah 9 dan beri kullanıyorum 10 da olabilir

saat 10 dan bu saate kadar %80 lere dusuyorsa gayet normal hatta çok ıyı.
  • Valla bir an düşündükte cidden baya iyi gitmiş ya :) teşekkürler
  • quote:

Dalga geciyorsun sanirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Dalga geciyorsun sanirim..

+1 kullanımınız mükemmel
  • Şarzı iyi gidiyorda sarj süresi çok uzun 5 saat falan sürüyor şarj etmesi herkeste böylemidir acaba bu
  • Parlaklik orta seviyede, wifi acik, 3G kapali 9 saati geciyor
  • hayır dalga geçmiyorum suan ise %70 sarjı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer
    Şarzı iyi gidiyorda sarj süresi çok uzun 5 saat falan sürüyor şarj etmesi herkeste böylemidir acaba bu

Bendede boyle 4,5-5 saat arası,batarya büyük olduğu için uzun şarz olup uzun süre gidiyor.
  • ipad2'nin şarjı 10 saat gitmiyor muydu yada bekleme süresi mi 10 saatti yanlış mı hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander
    ipad2'nin şarjı 10 saat gitmiyor muydu yada bekleme süresi mi 10 saatti yanlış mı hatırlıyorum

Bekleme 10 saat olurmu hocam,kullanım 10 saat
  • Pille ilgili programlar AppStore da mevcut size daha yardımcı olacaklardır.
  • Evet arkadaslar, yurt dısında şarj etmeden günlük 1-2 saatlik kullanımla bir hafta kullandığım oldu bir önceki versiyonu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.