Cihazı aldıktan sonra 16 saat falan şarjda bıraktınız mı Merak ettım doğrusu, genelde hep öyle derler de, ilk şarjda 16 saat civarında şarj edın dıye
quote:
Orijinalden alıntı: paper59 Cihazı aldıktan sonra 16 saat falan şarjda bıraktınız mı Merak ettım doğrusu, genelde hep öyle derler de, ilk şarjda 16 saat civarında şarj edın dıye
O eskidendi hocam:) şimdi istediğin zaman çek fişten
Bugün saat 11:00 gibi şarjdan çekmiştim, su an şarjı %97.
bende 3g ile kullandığımda en fazla 4-5 saat gidiyor ve gün boyu kilitli haldeyken ve 3g açıkken %9-11 gibi bir oran kayboluyor
ekran ful parlak, wifi her an açık, video izle, müzik dinle, radyo dinle, oyun oyna, dergi oku. sarjı 10 saate yakın gidiyor.
7 saate yakin arabada aux cikisiyla muzik dinledim. 20 25 dk kadar da 3g uzerinden maps kullandim. push acik halde beni bir gunlugune kacamak yaptiracak kadar idare etti. fakat video izlemedim. (ayri olarak) 2 adet 100 dk lik film seyrettim, ustune 1 saat wifi ile surekli bagli kaldim. Yuzdelik uyari bile vermedi. Tam olarak bitiremedim su ana kadar. Kullaniyorum aleti push u 3gsi wifi si fakat aklima takilmadi bile sarj konusu. Yalnizca 1 defa kapandi sarj yuzunden oda sarj etmeyi unuttugum bir ucak yolculugu sonrasi fark etmeme ragmen tam eve girdigimde kapanmisti. Onda da kulaklikla muzik acik dinliyor olmama ragmen. Sarj konusu ilk zamanlar icin belki biraz kisa olabiliyor fakat bir muddet sonra vaad edileni tam anlamiyla karsiliyor. Bunu ipad de degil diger apple urunlerinde de test etmistim.
daha hızlı şarjedecek bi yöntem olsa çok güzel olacak yeri geliyor dışarda kullanmam gerekiyor veya dışardayken seviyesi çok azalıyor şarja tak çıkar yiyoruz cigerini güzel cihazın
Hücresel veriyi kapatarak (evde wi fi varken) şarj suresi gercekten fark ediyor Ayrica çoğunlukla kullanmadığınız uygulamalarının konum servislerini ve bildirim servislerini kapatarak da pil süresinden yararlanabiliriz Ayrica İpad in şarjı gercekten cok guzel giden bir cihaz degerinin bilinmesi gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme