Şimdi Ara

iPad 2 sizce ne kadar mantıklı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su ana kadar acayip hevesliydim ama alma kısmına gelince bi an bi vazgeçme duygusu belirdi içimde maddi sıkıntı yok ben onunla ne yapacağıma çözemedim bu konuda ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoq2 -- 20 Mayıs 2011; 0:15:41 >

• iphone , ipad veya başka bir tabletin varmı?
  • ipod touch ım var ve apple ın bütün müzik çalarları elimden geçti aslında apple fan diyebilirm kendime ama suana kadar hevesli olunan şey neden bi anda çöküntüye ugratıyor onu çözemedim
  • Bununla istedigin seyi yapabilirsin; ancak yapar misin ? bunun cevabini vermelisin, ipad magazada kullaninca buyulu birseymis gibi geliyor. ancak hevesini aldiktan sonra ben buna niye para verdim diye dusunebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 20 Mayıs 2011; 0:52:28 >
  • hala cazip geliyorda bi anlık o heves kırılması ne bilim anlayamadım ve kullandığımda da süper hoşuma gitmişti
  • aynı sorun bendede var, ipad2 alma durumuna geldım fakat vazgecme duygusu geldı bırden ne yapsam alsam mı
  • çok faznla düşündüysen alayımmi almayayımmı diye ondan olabilir.geçicidir , alnca beğenirsin. yok almayacaksan da bari bi fakire sadaka ver , ciddiyim daha mutlu bile olabilirsin..
  • Aynisi bana kismen oldu diyebilirim fakat aldim ve inanilmaz bi cihaz oldugunu gordum gram pismanllik yok diyebilirim:)
  • daha once konusu olmustu aslinda. eger tam olarak ne yapacagin konusunda bir fikrin yoksa aslinda boyle birseye ihtiyacin yok demektir. varsa ihtiyacin olan birsey onu almani, yada yatirim yapmani onerebilirim .
  • pcin varsa ve mobile gezmiyosan almanın bi anlamı yok ama pc oyunları hariç herbişeyi yaparsın bunda, pc nin başında biri varsa ipad ini alır herbişey yaparsın, tatile çıktığında yanında götürebilirsin vs vs.
  • başkaları gibi çekmeceye koyma da...
  • yok ya cekmeceye koyulur mu her dakika yanımda olur alırsam :)
  • çok mantıklı
  • oda güselmiş
  • dostlar ip4 kullanıyorum öyle memnunumki apple ürünlerinden yine şaşmamak istiyorum.. bende bi laptop var 6 senelik.. artık işlevini yitirdi.. baya bi oahalı da olsa apple macbookmu alsam falan derken ipad 2 çıktı.. acaba ipad 2 bi laptoptan sağlayabileceğim asgariyi faydayı sağlar mı bana? tipik bi internet kullanıcısıyım, oyun oynamam, asortik programlar kullanmam.. nette gezinir, msnde chat yaparım.. bu bağlamda laptop yerine ipad 2 alsam karlı çıkarmıyım yoksa ipad veya bu tarz aletler işlev, hız ve pratiklik anlamında asla bi laptopun yerini tutamazmı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48707874/tm.htm

Anakonu var zaten. Buradan devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.