Şimdi Ara

İpad 2 yeni sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad 2 wifi + 3G 64 Gb kullanıyorum jb yapmadım yanlışlık ile masadan düşürdüm halı vardı ama ekranın üst kısmı tekerlekli sandalyenin tekerleğine çarptı (metal tekerlek) neyse ve son 1 ay içinde ilginç problemler yaşamaya başladım problemler ise şunlar

Ana ekranda donma
    Ekranın donması
    Safariden atma
    Safaride iken donma
    Kendi kendine ekranı kilitleme
    Belli oyunlardan atıyor ilginç gelecek ama düşmeden önce atmıyordu
    Ayarlarda donma
    İ messagede donma
    Klavyenin kendi kendine kapanıp açılması
    Uygulamaları inanılmaz zor açması

Gibi sorunlar yaşadım tekrar ios 5 kur dediler iş yerinden ama yazılımsalmı donanımsalmı emin değilim lütfen yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pek yazılımsal gibi durmuyor açıkcası, ama bir restore edin eger sorun devam ederse, garantiniz varsa garantiye goturun bi an önce...
  • Nasil yardim edebiliriz? Sizce biz burdan yazilimsal mi donanimsal mi anlaya bilir miyiz? Is yerinde arkadaslariniz yapilmasi gerekeni zaten soylemis, yapin bakin cozulmezse servise verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

pek yazılımsal gibi durmuyor açıkcası, ama bir restore edin eger sorun devam ederse, garantiniz varsa garantiye goturun bi an önce...

Aleti amerikadan aldım yanlız

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Nasil yardim edebiliriz? Sizce biz burdan yazilimsal mi donanimsal mi anlaya bilir miyiz? Is yerinde arkadaslariniz yapilmasi gerekeni zaten soylemis, yapin bakin cozulmezse servise verin.

Alt tarafı yardım istedim ne bu şimdi nerden biliyorsun içinizde bu tür bir sorun yaşayıp sorunu çözen biri olmadığını

• Cihazı bir restore edin once sorun düzelmes ise donanimsak hasar almistir ki buda teknik servis ister

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Cihazı bir restore edin once sorun düzelmes ise donanimsak hasar almistir ki buda teknik servis ister

Sorun donanımsal değilmiş büyük ihtimal yazılımsal dediler apple bayisindekiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Cihazı bir restore edin once sorun düzelmes ise donanimsak hasar almistir ki buda teknik servis ister

Sorun donanımsal değilmiş büyük ihtimal yazılımsal dediler apple bayisindekiler

Bunu anlamak için cihazı restore etmeniz lazim
    http://www.iblogtr.com/forum/14-soru-cevap/25-jailbreak-yapimi.html#26 linte anlattık restore işleminin yapılişinı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.