Şimdi Ara

iPad 2de ekran kararması lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde 15 günlük bir iPad 2 var. Apple ürününde yeniyim. Kurcalaya kurcalaya birkaç App yükledim, pcden birseyler attım. Üç gündür ilginç bir sorun yasıyorum. Birdenbire ekran kararıyor, ses devam ediyor, cihaz çalışıyor ama ekran simsiyah. Smart coveri kapatinca klik sesi geliyor. Bekleyip hemen acarsam yine kararıyor ama uzun süre yirmi dk falan beklersem bir süre kullanabiliyorum. Isınma sorunu yok. Darbe de almadı. Acaba bu sorun neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Resmen şaştım kaldım. Acaba yüklediğim programlar bu probleme yol acar mı?

• İlk on gün sorunsuz kullandım ama acaba hatalı ürün almış olma ihtimalim var mı? Direk USA'dan Apple Store'dan alındı. Garantisi mevcut. Ama evde cozebilecegim ufak birsey ise hiç uğraşmamak isterim. Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden sonsuz teşekkürler, beni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olursunuz.
  • Bu tarz cihazlar hassas aletler bu yüzden yeni almışken garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
  • Evet aslında belki forumda iPadi korumak başlığı açılmalı zaten olmazsa mecburen öyle yapacagım ama belki belki basit bir çözümü vardır diye bekliyorum. Ne diyeyim, bu foruma güveniyorum.
  • ekran kilitleme süresini kaldırıp dener misin
  • restore etmeyi dene (sıfırlama) işe yaramazsa sorun cihazdadır garantiye gönder elinde patlamasın..
  • Otomatik kilitlemeyi kaldırdım. Ama ne zaman kapanacagi belli olmuyor, bazen bes dk, bazen iki saat çalışıyor. Şimdi de cevap yazarken ekran pembe oldu, sorun büyük galiba.
    Bu arada ekran kararinca güç düğmesinden bile açıp kapasam işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosu bosuna konu açmayayım bende bir şey soracağım, ben iPad i açarken Apple logosu çıktığında arada gecen sürede pixeller parlayıp sönüyor, bir sorun teşkil etmiyor ama yinede sinirimi bozuyor bu sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?!.

Otomatik kilitlemeyi kaldırdım. Ama ne zaman kapanacagi belli olmuyor, bazen bes dk, bazen iki saat çalışıyor. Şimdi de cevap yazarken ekran pembe oldu, sorun büyük galiba.
    Bu arada ekran kararinca güç düğmesinden bile açıp kapasam işe yaramıyor.

Arkadasım en iyisi güzel bir restore yap olmassada ver garantiye o ne öyle
  • Restore sizi kurtarmaz sanirim. Servise yollayin
  • Restore yapmaktan kastınız ayarlara girip herseyi sıfirlamak mı, yoksa format gibi birşey mi? Restore yapınca kaydettiğim dosya vs silinmez değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?!.

Restore yapmaktan kastınız ayarlara girip herseyi sıfirlamak mı, yoksa format gibi birşey mi? Restore yapınca kaydettiğim dosya vs silinmez değil mi?

Silinir. Ama bence de Restore kurtarmaz. Donanımsal bir sorun var gibi görünüyor.
  • Herkese çok teşekkür ederim. Anlaşılan bize servis yolu gözüktü. Peki bu soruna bilmeden ben yok acmış olabilir miyim? Evde cocuk var da, gerçi eline vermiyorum ama tenhada yakalamış olabilir. Garanti kapsamına girer mı, bu nasıl anlaşılır?
  • jb varmı(jailbreak) ?
  • Apple ürünlerinde yeniyim dediğine göre JB yoktur diye tahmin ediyorum. Bence öncelikle hard reset at. Olmaz ise apple ana forumuna şikayetini yaz. Ardından servise yolla..
  • Jb yapmadım. Tahmin ettiginiz üzere
    Servise götüreceğim ama Apple sitesinde aradım, istanbulda resmi bir servisi yok gözüküyor. Ne yapacagım, cihazı usa' e mi göndereceğim? Forumda Apple şirketinin yedek parça uretmedigi için donanimsal sorunlarda direk yeni ürün verdigini okudum ama acaba kargo dahil midir? Bu arada ekranım hala pembis pembis yazisiyorum.
  • Ya bugün düne göre daha kötü, sürekli pembelesiyor ekrani ve dokunup suruklerken titriyor. Acaba diyorum hiç kullanmasam mı? Kullandikca kotulesiyor mü? Hiç basına böyle birşey gelen yok mu? Hangi serviste yaptirabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ?!. -- 5 Nisan 2012; 10:40:40 >
  • app store faturanız varsa bilkoma götürebilirsiniz..abd de tanıdığınız varsa..yollayın..direct yenisi gelir
  • Teşekkür ederim arkadaslar, bilkom degisim yaptı. Umarım bu kez bir sorun yasamam. iPad li günler.
  • ipad im var ekranı siyahlaştı ekran çok az görünüyor napıcam lütfen yardım edinnnnn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.