Şimdi Ara

IPAD 3 VS IPAD 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPad 3 hala iyi bir tablet ön kamera, lightning portu, 12 watt şarj adaptörü gibi farklar çok önemli değil.
    ama A6X SoC farkı çok önemli ilerisi için. Şuan bile işletim sistemi akıcılığı ve oyunlarda farkı görülüyor.
    iOS 7, 8 de baya ortaya çıkar. Nasıl ki A4 çipi şuan iOS 6'da yavaş kalmaya başladıysa A5X için de benzer bir durum olacak bir süre sonra. Bence almışken iPad 4 alın uzun yıllar kafanız rahat eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

iPad 3 hala iyi bir tablet ön kamera, lightning portu, 12 watt şarj adaptörü gibi farklar çok önemli değil.
    ama A6X SoC farkı çok önemli ilerisi için. Şuan bile işletim sistemi akıcılığı ve oyunlarda farkı görülüyor.
    iOS 7, 8 de baya ortaya çıkar. Nasıl ki A4 çipi şuan iOS 6'da yavaş kalmaya başladıysa A5X için de benzer bir durum olacak bir süre sonra. Bence almışken iPad 4 alın uzun yıllar kafanız rahat eder

A4 ilk çıktığında ne kadar performanslı geliyordu halbuki çok değil 3 sene öncesi , şimdi A5 ler yetersiz geliyor insanoğluna yetinmeyi bilmiyoruz hep daha iyisini istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kağıt ayakkabı

quote:

iPad 3 hala iyi bir tablet ön kamera, lightning portu, 12 watt şarj adaptörü gibi farklar çok önemli değil.

A4 ilk çıktığında ne kadar performanslı geliyordu halbuki çok değil 3 sene öncesi , şimdi A5 ler yetersiz geliyor insanoğluna yetinmeyi bilmiyoruz hep daha iyisini istiyoruz

Yetinmekle ilgisi yok hocam. A4 iOS 4 ile gerçekten çok hızlıydı. Şu an iPhone 5 (A6) iOS 6 ile ne kadar hızlı ise A4 de iOS 4 ile o şekilde hızlıydı. iOS 5 ile de gayet iyiydi aslında ama iOS 6 ile fişini çektiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: kağıt ayakkabı

quote:

Yetinmekle ilgisi yok hocam. A4 iOS 4 ile gerçekten çok hızlıydı. Şu an iPhone 5 (A6) iOS 6 ile ne kadar hızlı ise A4 de iOS 4 ile o şekilde hızlıydı. iOS 5 ile de gayet iyiydi aslında ama iOS 6 ile fişini çektiler :)

iOS 4 lü iPhone 4 zamanı için hızlıydı ama iOS 6 lı iPhone 5 kadar hızlıydı demek de abartıya kaçıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettigim ipad3 stokta yokmus ipad4 alacagim. 3glisi arasinda 600tl fark olmasa 3gli dusuncektim ama kararimi verdim. Bi 999tlye dusen galaxy note tableti aklima soksalar da tablet konusunda ipad acik ara onde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 liği tercih edin !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: absem

Evet vatanda 64lik wifi ipad4 1400tl. ipad3 64gb 3g de 1400tl. ipadi mobil olarak kullanacağım için 3g olsaydı demek istemiyorum. kararımı cumartesiye kadar vereceğim. vatandaki fiyat gayet iyi.fakat diğeri carrefourda

sitede bi yanlışlık mı var acaba ? çünkü 32gb wifi 1491 tl 64 gb wifi 1391 tl . eğer doğruysa çok uygun bir fiyat 64 gb
  • New ipad kullanıyorum
    Ne hatası anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

quote:

Orijinalden alıntı: absem

Evet vatanda 64lik wifi ipad4 1400tl. ipad3 64gb 3g de 1400tl. ipadi mobil olarak kullanacağım için 3g olsaydı demek istemiyorum. kararımı cumartesiye kadar vereceğim. vatandaki fiyat gayet iyi.fakat diğeri carrefourda

sitede bi yanlışlık mı var acaba ? çünkü 32gb wifi 1491 tl 64 gb wifi 1391 tl . eğer doğruysa çok uygun bir fiyat 64 gb

Fiyat doğru fakat stok az :)
  • istanbulda bitmiş bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.