Şimdi Ara

IPAD 3 VS IPAD 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki cihazın arasındaki farkları özetlemem gerekirse, -işlemci -ön kamera çözünürlüğü -bağlantı tipi -arka kamera aydınlatması.

Açıkcası yeni olan cihazı almak doğru olsa da gene de maliyet sınırlı olunca birşeyleri kısıtlamak gerekiyor.

Alacağım cihazdan beklentim, yüksek depolama alanı (64gblık modellere bakıyorum), güzel internet hızı, pek oyun oynayan biri değilimdir fakat merak edip birşeyleri yüklediğimde de kasmaması. Mümkünse de 3g olması.

64 gb ipad 3 3G 1400tl. 64gb ipad 4 wifi de aynı fiyat. s3 ümle interneti paylaşma imkanım olabilir fakat evde kullandığımız 3g turkcell data hattını dışarda da kullanma imkanım da olacak. Sormak istediğim ipad 4 olsun diye 3g den vazgeçmeye değer mi? senede bir hatta 7 ayda bir yenilendiğini biliyorum fakat ipad3 çok çabuk eskir mi diye de korkuyorum. Performans açısından 3 üzer mi?

• Ipad 4 daha uzun ömürlü olacaktır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Ipad 4 daha uzun ömürlü olacaktır hocam

teşekkür ederim hocam
  • İpad 3 var hiç üzmedi, hiç kasmadı ve hiç yanlış yapmadı. Ama fani dünya onun da bir gün eskiyeceğini biliyorum ama daha iPad 2lerin bile piyasada hatrı sayılır kullanıcısı varken iPad 3 için güzel günler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: absem

quote:

teşekkür ederim hocam

rica ederim hocam , forumda 1400 liraya 64 gb ipad 4 alanlar var 64 gb ipad 4 için çok uygun fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 14 Mayıs 2013; 22:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

İpad 3 var hiç üzmedi, hiç kasmadı ve hiç yanlış yapmadı. Ama fani dünya onun da bir gün eskiyeceğini biliyorum ama daha iPad 2lerin bile piyasada hatrı sayılır kullanıcısı varken iPad 3 için güzel günler var

Yalnız değilsin hocam
    İpad 1 sahibi arakadaş,kaç senedir keyifle kullanıyorsa,
    ipad 3 daha birkaç sene götürür bizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

quote:

teşekkür ederim hocam

rica ederim hocam , forumda 1400 liraya 64 gb ipad 4 alanlar var 64 gb ipad 4 için çok uygun fiyat

Alıntıları Göster
    Evet vatanda 64lik wifi ipad4 1400tl. ipad3 64gb 3g de 1400tl. ipadi mobil olarak kullanacağım için 3g olsaydı demek istemiyorum. kararımı cumartesiye kadar vereceğim. vatandaki fiyat gayet iyi.fakat diğeri carrefourda

• quote:

Evet vatanda 64lik wifi ipad4 1400tl. ipad3 64gb 3g de 1400tl. ipadi mobil olarak kullanacağım için 3g olsaydı demek istemiyorum. kararımı cumartesiye kadar vereceğim. vatandaki fiyat gayet iyi.fakat diğeri carrefourda

Alıntıları Göster
    ben ipad 3 kullanıyorum(elinde şu an iphone 4s varmış gibi düşün ipad3 ü),çok memnunum iyiki ipad 4 almamışım gider onun yerine iphone alınır zaten, birde telefonumdan yayın yaparım demişsinde yayın bildiğin şarjı içiyor, ben olsam ipad3 ü tercih ederim, hem daha büyük daha rahat kullanılıyor.

• Aynı fiyatsa tabiki son çıkan ürünü tercih etmelisin dostum. Ama şu var ki iPad 3 de seni yarı yolda bırakmaz. Kendinden sonra çıkan miniden de üstün performanslı bir cihaz. İphone 4s ne ise ipad3 de odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium87 -- 14 Mayıs 2013; 22:41:22 >
  • Dostum Apple'a kanıp cihazı güncellemezsen iPad 3 seni daha 3 sene götürür. Tabi teknoloji tutkunu olup yeni cihaz merakın yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Aynı fiyatsa tabiki son çıkan ürünü tercih etmelisin dostum. Ama şu var ki iPad 3 de seni yarı yolda bırakmaz. Kendinden sonra çıkan miniden de üstün performanslı bir cihaz. İphone 4s ne ise ipad3 de odur.
    Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Hepsi aydınlatıcı olmuş. İki cihaz da mutlu etcek o yüzden son kararı verirken stok durumları da yardımcı olcak. Biri yoksa diğerini alcam. İkisi de varsa sanırım ipad3 alcam. Hattımdan da gencturkcell şifresi almak için takcak cihaz arıyorum ona da gerek kalmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Dostum Apple'a kanıp cihazı güncellemezsen iPad 3 seni daha 3 sene götürür. Tabi teknoloji tutkunu olup yeni cihaz merakın yoksa.

Aynen,ben hala 5.1.1 deyim,
    iyi ki güncellemedim diyorum ama oyun ve uygulamalarımın güncellemesi ios 6 istiyor,bakalım nereye kadar gidecem.
  • apple.com'a bakarsanız yani resmi apple sitesine sadece şunları görürsünüz:
    ipad 2, ipad mini, ipad with retina display.
    ipad with retina display ipad 4 dediğiniz üründür.
    İpad 3 diye bir ürün olduğunu apple inkar etmektedir.
    İpad 2 halen satılıyor ancak ipad 3 denilen cihaz satılmıyor.
    Kimse kusura bakmasın ipad 3 denilen cihaz hatalı üretilmiş ipad'dir.
    Apple resmi olarak bunu diyemez ancak, ipad 3 satmayarak resmi olmayan yollarla bunu anlatıyor.
    O yüzden kesinlikle ipad 3 almayın.
  • Sadece şunu izle :)
    http://youtu.be/KnNTrt8_82U

Ayrıca ipad 3 denilen cihazın üretimi durdurulmuştur sadece mini ve 4 üretimde geçen hafta aldığım 4 6.1.3 le geldi dip not buda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenqec -- 14 Mayıs 2013; 23:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Dostum Apple'a kanıp cihazı güncellemezsen iPad 3 seni daha 3 sene götürür. Tabi teknoloji tutkunu olup yeni cihaz merakın yoksa.

Aynen,ben hala 5.1.1 deyim,
    iyi ki güncellemedim diyorum ama oyun ve uygulamalarımın güncellemesi ios 6 istiyor,bakalım nereye kadar gidecem.

Bence iOS 6'ya güncelle hocam hazirandan sonra uygulama sorunu yaşayabilirsin ama şimdi güncellersen uygulama sorunu olmaz çünkü iOS 7'den sonrada iOS 6'yı bulamazsın. Ben iOS 6.1.2'deyim ve memnunum o yüzden güncellemenin kralı gelse geçmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

apple.com'a bakarsanız yani resmi apple sitesine sadece şunları görürsünüz:
    ipad 2, ipad mini, ipad with retina display.
    ipad with retina display ipad 4 dediğiniz üründür.
    İpad 3 diye bir ürün olduğunu apple inkar etmektedir.
    İpad 2 halen satılıyor ancak ipad 3 denilen cihaz satılmıyor.
    Kimse kusura bakmasın ipad 3 denilen cihaz hatalı üretilmiş ipad'dir.
    Apple resmi olarak bunu diyemez ancak, ipad 3 satmayarak resmi olmayan yollarla bunu anlatıyor.
    O yüzden kesinlikle ipad 3 almayın.

İpad 3 hatalı cihaz mı
    Ara cihaz desen tamam da,
    Nasıl bir hata olabilir ki?
    Aşırı ısınıyor desen,ipad 4 de ısınıyor,
    İpad 3 te şu sorunlar var da,ipad 4 ile bunu giderdik diyecekleri ne olabilir?
    İphone 5 gibi,soyulma,eğilme vs birçok şikayet almış bir cihaza bile hatalı üretim denmediğine göre,
    İpad 3 e hatalı denemez diye düşünüyorum.
    Ara model demek daha doğru olacaktır.

• İpad3 var sorunu yok
  • quote:

Nasil oluyor merak ettim dogrusu. 32 gb iPad 4 wifi 1491 tl ama 64 gblik ise 1391 tl. Neredeyse Amerika'dan bile ucuz. İnsan suphelenmeden yapamiyor. Sasirdim.
  • Fiyat dogru hocam ama stok cok sinirli 3-5 magazada vargozukuyor
  • quote:

Fiyat dogru hocam ama stok cok sinirli 3-5 magazada vargozukuyor
    iPad 3: Apple A5X @1 GHz + PowerVR SGX 543MP4
    iPad 4: Apple A6X @1.4 GHz + PowerVR SGX 554MP4

iPad 4, iPad 3'ün güncelleştirilmiş hali ve şu anda mevcut olan en iyi mobil GPU'lardan birisi olan PowerVR SGX 554MP4'e sahip. Oyun performansı konusunda 2048x1536 çözünürlük için iPad 4 daha akıcı deneyim sunuyor. Şu an olmasa bile Haziran'da çıkacak olan iOS 7 ve sonrası için iPad 3'de bir nebze performans düşüşü gözlenebilir. iPad 4 daha uzun ömürlü bir cihaz olacaktır. Bu saatten sonra iPad 4 alın bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.