Şimdi Ara

Ipad mini 2 son ios kaç aldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipad mini 2 alacagim merak ettigim son surum kac ? Youtube ve mobile legends yuklenir mi ? Ios 12.6.7 diye okudum ama emin degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende mini 2 var. En son 12.5.4 almış.

Youtube rahat çalışıyor. Mobile legends: Bang bang oyunu varmış, şimdi baktım. Yüklenebiliyor.

• Şu saatten sonra A7 çipli bir cihaz almam şahsen, neredeyse her uygulama desteğini çekmek üzere, hız desen zaten yerlerde ve çok ısınıyor çip. En fazla video izletmesi için alınabilir ama onu da uzun süre yapar mı bilmiyorum mesela A6 çipin öyle bir desteğini çektiler ki bırak uygulama desteğini Safariden bazı siteleri bile açamıyor cihaz :)

• ipad mini 2 yerine ipad air 2 bakabilirsin ipados 15'de şu an hem de çipset olarak mini 2'ye göre biraz daha iyi ama ipad mini 2'ye göre biraz daha büyük ve ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Ocak 2025; 0:32:21 >
  • 1000-1200 tl ye bulunuyor ama yavasliktan cok sikayet var. Guncel cihaz almak iyide cok pahali 7-8 inc tabletler 3 bin tl ye realme 9 pro veya mi 9 t pro alip bu isler icin kullanmak daha mantikli.

@55superx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Ocak 2025; 13:8:29 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Zamanında çok pahalı diyerek iPad yerine daha ucuz alternatifleri tercih eden tanıdıklarım 3. cihazını eskitirken ben hala aynı iPad’i kullanıp üstüne hala onlardan daha hızlı bir cihaz kullanıyordum. Sanırım 12. senesinde falan değiştirdim cihazı, o yüzden bütçem izin verdiği sürece eski veya yavaş cihazlardansa uzun ömürlü olacak nispeten daha pahalı cihazlar alıyorum şahsen. Bütçenin izin vermediği durumlarda yapacak bir şey yok tabi orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.