Bildirim
İpad 3G sim kart yuvası bloke oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güncel -
? -
Nasıl çıkmıyor iğne ile bastırin ust tarafa da ince bir metal,aliminyum plaka ile baski uygulayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
Nasıl çıkmıyor iğne ile bastırin ust tarafa da ince bir metal,aliminyum plaka ile baski uygulayın.
Baskıdan ziyade arasına girip geri çekmek gerekiyor. Ne denedimse olmadı. İnada bindi, bayağı da bir deforme ettim yuvayı, yine de çıkaramadım. Nasıl güçlü yapmış adamlar yaaa...saçmalık...resmen açamıyoruz yuvayı...hayretler içerisindeyim... -
quote:
Orijinalden alıntı: tripotamo
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
Baskıdan ziyade arasına girip geri çekmek gerekiyor. Ne denedimse olmadı. İnada bindi, bayağı da bir deforme ettim yuvayı, yine de çıkaramadım. Nasıl güçlü yapmış adamlar yaaa...saçmalık...resmen açamıyoruz yuvayı...hayretler içerisindeyim...
yuvanın kapağını çekiştire çekiştire kırdım...ama hala sim kartı çıkaramadım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X