Şimdi Ara

İpad 3G sim kart yuvası bloke oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, kenarlari tahris opmus bir sim karti takmam nedeni ile ipad sim kart yuvasini artik acamiyorum...hicbir igne ise yaramadigi gibi servis de 300 tl istedi acmak icin...basina gelen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • ?
  • Nasıl çıkmıyor iğne ile bastırin ust tarafa da ince bir metal,aliminyum plaka ile baski uygulayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Nasıl çıkmıyor iğne ile bastırin ust tarafa da ince bir metal,aliminyum plaka ile baski uygulayın.

Baskıdan ziyade arasına girip geri çekmek gerekiyor. Ne denedimse olmadı. İnada bindi, bayağı da bir deforme ettim yuvayı, yine de çıkaramadım. Nasıl güçlü yapmış adamlar yaaa...saçmalık...resmen açamıyoruz yuvayı...hayretler içerisindeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripotamo

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Nasıl çıkmıyor iğne ile bastırin ust tarafa da ince bir metal,aliminyum plaka ile baski uygulayın.

Baskıdan ziyade arasına girip geri çekmek gerekiyor. Ne denedimse olmadı. İnada bindi, bayağı da bir deforme ettim yuvayı, yine de çıkaramadım. Nasıl güçlü yapmış adamlar yaaa...saçmalık...resmen açamıyoruz yuvayı...hayretler içerisindeyim...

yuvanın kapağını çekiştire çekiştire kırdım...ama hala sim kartı çıkaramadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    pttcell 2. sim kart almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.