Şimdi Ara

İpad 4 mu almali, yoksa İpad 5 i beklemeli miyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski bi iphone4 kullanicisiyim. Suanki telefonum galaxy s3. Ipad almaya karar verdim. Biraz IOStan uzaklasinca yine kabardi icimdeki duygular. Sizce ipad5 donanim , yazilim ve tasarim acisindan cok guzel seyler vadedecek mi yoksa beklemeyip(belkide 2014 basina kadar ipad 5 cikmaz) ipad 4 mu alsam??Acikcasi laptopum ve akilli telefonum var.Maymun istahlilik mi yapiyorum bilemedim. Fikirleriniz benim icin onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipad 5 i bekle bence ..
  • Bende sizin gibi dusunuyordum fakat cıkmasına daha varmıs. kımı hazıran dıyor kımı eylul dıyor. Dayanamadım 4 aldım cokta iyi yapmısım beklemenın sonu gelmez bence 4 alın..
  • bende 5 i bekleyenlerdeniz 2 3 aya değmez 5 i bekleyin
  • kesinlikle beklemeni tavsiye ederim tasarım ve performans açısından büyük değişiklikler olacak mesela ipad miniye benziyeceği kenardaki çıtaları inceltip estetik bir yapı kazanıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zomr -- 13 Mayıs 2013; 20:49:38 >
  • Acelen yoksa iPad 5'i bekleyebilirsin ama iPad 4 de Apple A6X ve PowerVR SGX554MP4 ile hız ve performans konusunda çok iyi bir cihaz.

Aslına bakarsan teklonojide beklemenin sonu yok. O an ne varsa alıp keyfine bakacaksın.
  • Ipad mini 16 gb wifi alin, ipad 5 ciktiginda da miniyi satip ipad 5 e gecin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi iPad’i almalıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipad 5i bekle derim ipad mini tasarımında canavar gibi bişey olcak
  • Acıl bı durumun yoksa bekle bencede

• @Fatz a katılıyorum o anda ne varsa alıp eğlenmene bak eğer istiyorsan ve ihtiyacın varsa

Çünkü bu işin sonu yok.bir cihazı alıyorsun çıkmasından 3 ay sonra alıyorsun diyelim,ondan 3 ay sonra söylentiler çıkmaya başlıyor.Yeni nesil şöyle olacak böyle olacak şeklinde.Ucu açık olay yani gerçekten istiyorsan beklemenin anlamı yok zaten 4.nesil piyasada en iyi tabletlerden biri belkide en iyisi denebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad 5 i bekle bence
  • Ben Kasım'da ipad 4 alırken "bekle, birkaç ay sonra ipad 5 çıkacak" diyenler oldu. Sonuç olarak Kasım'dan beri 6 aydır hayatımı çok kolaylaştıran bir cihaza sahibim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Ben Kasım'da ipad 4 alırken "bekle, birkaç ay sonra ipad 5 çıkacak" diyenler oldu. Sonuç olarak Kasım'dan beri 6 aydır hayatımı çok kolaylaştıran bir cihaza sahibim :)

• haziran da 2 tane ipad alıcam biri mini diğeri normal olanı olacak acaba haziran da gelme ihtimali var mı yeni modellerin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.