Şimdi Ara

iPad 4 - Ölü Piksel Problemi (2 kere sıfır cihaz ile değişim yapıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim konum vardı .Onu okuyun bir isterseniz , iPad 2 1000 TL'ye düştüğünde iade ederek 1.905 TL 'mi NAKIT aldım Sizde iade edip paranızı alın.

Ekleme : 1000 TL'ye ikinci elini satmaya uğraşıyordum.1905 TL aldım 8 ay kullanıp . Vermiyorlardı , en son mahkeme filan dedim hemen ertesi gün aldım paramı .

Örnek eli öpülecek dh üyesi şeytana pabucunu ters giydirip sokağa atmış

O para o kadar tatlı gelmişti ki anlatamam

• quote:

Benim konum vardı .Onu okuyun bir isterseniz , iPad 2 1000 TL'ye düştüğünde iade ederek 1.905 TL 'mi NAKIT aldım Sizde iade edip paranızı alın.

Ekleme : 1000 TL'ye ikinci elini satmaya uğraşıyordum.1905 TL aldım 8 ay kullanıp . Vermiyorlardı , en son mahkeme filan dedim hemen ertesi gün aldım paramı .

süpersin hocam

benim ipad de yurtdışından gelicek inşallah bi sorunu olmaz

• quote:

ama sendeki olay aynı şikayetten 3. kez servise vermendi. iade istemek kolay değil. ancak 1 yıl kullanıp sıfır ipad sahibi olabiliriz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

ama sendeki olay aynı şikayetten 3. kez servise vermendi. iade istemek kolay değil. ancak 1 yıl kullanıp sıfır ipad sahibi olabiliriz tabi

Arkadaşın cihazı yanılmıyorsam 2.kez değişiyor ve 3. cihaz gelecek.Bildiğim kadarıyla şuan değişim / iade hakkı var.Biraz lafa bakar .

• Bende almayî düşünüyordum soğudum şimdi. Bimeksten alırsam ve ölü piksek çıkarsa anında değiştirirlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

Bende almayî düşünüyordum soğudum şimdi. Bimeksten alırsam ve ölü piksek çıkarsa anında değiştirirlermi

ödeme yapmadan mağazada kontrol et zaten cihazı alman için didik didik edeceklerdir ve değiştirirler ama mağazadan çıkmadan hatayı görmek en sağlıklısı
  • Bugun üçüncü iPad geldi. Simdilik ölü piksel veya baska bir sorun yok gibi gorunuyor. Yarin gunduz biraz daha dikkatli incelerim.

Bilkom'un garanti hizmeti gayet iyi bu arada. Cihazinda ölü piksel olan arkadaslar gitsin gostersin. Hemen degisim yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 3 Mart 2013; 3:18:22 >
  • 1 tane bile olsa değiştiriyorlarmı. Birde bilkomun hangi şubesinden değiştirdiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Örnek eli öpülecek dh üyesi şeytana pabucunu ters giydirip sokağa atmış

O para o kadar tatlı gelmişti ki anlatamam

iyimiş

• 1 tane bile olsa değiştiriyorlarmı. Birde bilkomun hangi şubesinden değiştirdiniz

• quote:

1 tane bile olsa değiştiriyorlarmı. Birde bilkomun hangi şubesinden değiştirdiniz

Normalde , 3 tane olması lazım .

iPad Serilerinde = 3 adet ölü pixel .
    iPhone Serilerinde = 1 '' '' ''
    iPod Touch Serilerinde = 1 '' '' ''

olmalı fakat , gittiğinizde şunu diyeceksiniz eğer kabul etmezlerse ; BANA BU ÜRÜN SATILIRKEN ÖLÜ PİXEL 3 TANE OLURSA DEĞİŞTİRİR VEYA HATAYI ÇÖZERİZ DENMEDİ . YA SORUMLULUĞU KABUL EDİN YADA SİZİ VE ALDIĞIM YERİ ( Bimeks / EW / Saturn vs hernereyse ) MAHKEMEYE VERECEĞİM , deyin ve cevap ; X BEY / Y HANIM , işleminizi başlatıyoruz olacaktır.

Normalde bana iPad'lerde 3 tane sınır koşmuşlardı ama hakkımı savunarak aldım . Burdaki kimse Apple'dan zengin değil O yüzden bir  Fan'ı olarak , bazen sömürmek bizimde hakkımız diye düşünüyorum

• quote:

1 tane bile olsa değiştiriyorlarmı. Birde bilkomun hangi şubesinden değiştirdiniz

Evet 1 tane bile olsa degistiriyorlar. Mecidiyekoy'deki Bilkom yetkili servisi olan Ofis iletisim'den degisim yaptim ben.

• NASIL ANLIYORUZ OLU PIKSEL OLUP OLMADIGINI ? BIDE NEDIR BU OLU PIKSEL?
  • Konuyu hortlattım ama bugün ölü pixelin farkına vardım, cihazım new iPad ve tam ortada ölü pixel çıktı yazdıklarınıza göre bilkom değişim yapıyor, sorum şu ki farkını vermek şartıyla iPad 4 verirlermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drago kullanıcısına yanıt
    Bu soruya kesin cevabı ancak Bilkom verir ancak öyle birşey yapacaklarını pek sanmıyorum.
  • Tşk ederim hocam yarın arayacam bakalım ne diyecekler. @Fatz
  • Drago kullanıcısına yanıt
    Kabul etmezlerse (ki muhtemelen etmeyecekler) siz de değişimden gelen cihazı hiç açmadan satıp iPad 4 alırsınız hocam. Seçenek çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Kabul etmezlerse (ki muhtemelen etmeyecekler) siz de değişimden gelen cihazı hiç açmadan satıp iPad 4 alırsınız hocam. Seçenek çok :)

İlgine tekrar tşk bakalım artık sonuca göre hareket ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.