Şimdi Ara

iPad 4 - Ölü Piksel Problemi (2 kere sıfır cihaz ile değişim yapıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ESC Market'den aldığım iPad 4 cihazda birden çok olmak üzere ölü piksel tespit etmiştim. Cihazı Bilkom yetkili servislerinden birisi olan Ofis İletişim'e teslim ettim ve servis kontrolü sonrası sıfır cihaz ile değişim kararı verildi. Dün gidip yeni cihazı aldım fakat eve geldiğimde yeni cihazda da ölü piksel olduğunu gördüm. Bugün götürdüm cihazı. Bana tekrar sıfır cihaz ile değişim yapılacağı söylendi. Hatta bu sefer yeni cihazın bana teslim edilmeden önce detaylıca kontrol edilerek verileceğini belirttiler.

Retina ekranlı iPad 3 ve iPad 4 cihazlarda ölü piksel hata oranının ne durumda olduğunu merak ediyorum açıkcası. Cihazlarda sık şekilde tek tük de olsa ölü piksele rastanıyor mu yoksa üst üste aldığım 2 cihazda da aynı hatayla karşılaşmam benim şanssızlığım mı?

Şimdi yeni sıfır cihazı bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 4 Mart 2013; 13:28:11 >

• İpad 3 sahibiyim gecen yıl forumda bu durumdan sıkayet eden bır cok kullanıcı vardı benim cihazımda da bir tane ölü piksel var ekran çözünürlüğü 2048*1536 olunca köşede olmasından dolayı arasamda cok zor buluyorum ölü pikseli,ben geri gondermedim cunku aynı size oldugu gibi yenı cihazda da olmayacagının garantısı yok bi urunden uzak kalıyorum gecen yıl ölü piksel oldugu ıcın gonderipte yenı gelen cıhazda ölü piksel sayısının daha fazla oldugunu soyleyen bi arakadas hatırlıyorum :) ama sayısı cok bide ortadaysa can sıkabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

İpad 3 sahibiyim gecen yıl forumda bu durumdan sıkayet eden bır cok kullanıcı vardı benim cihazımda da bir tane ölü piksel var ekran çözünürlüğü 2048*1536 olunca köşede olmasından dolayı arasamda cok zor buluyorum ölü pikseli,ben geri gondermedim cunku aynı size oldugu gibi yenı cihazda da olmayacagının garantısı yok bi urunden uzak kalıyorum gecen yıl ölü piksel oldugu ıcın gonderipte yenı gelen cıhazda ölü piksel sayısının daha fazla oldugunu soyleyen bi arakadas hatırlıyorum :) ama sayısı cok bide ortadaysa can sıkabilir

Aynen, malesef ölü pikselin ortada olması problem zaten. Kenarda köşede bir yerde olsa kullanım açısından bir problem oluşturmaz fakat ortada olunca göze batıyor doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Şubat 2013; 15:13:53 >
  • en çok apple ürünlerinde ölü piksel çıkıyor artık takıntı yaptılar saolsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

ESC Market'den aldığım iPad 4 cihazda birden çok olmak üzere ölü piksel tespit etmiştim. Cihazı Bilkom yetkili servislerinden birisi olan Ofis İletişim'e teslim ettim ve servis kontrolü sonrası sıfır cihaz ile değişim kararı verildi. Dün gidip yeni cihazı aldım fakat eve geldiğimde yeni cihazda da ölü piksel olduğunu gördüm. Bugün götürdüm cihazı. Bana tekrar sıfır cihaz ile değişim yapılacağı söylendi. Hatta bu sefer yeni cihazın bana teslim edilmeden önce detaylıca kontrol edilerek verileceğini belirttiler.

Retina ekranlı iPad 3 ve iPad 4 cihazlarda ölü piksel hata oranının ne durumda olduğunu merak ediyorum açıkcası. Cihazlarda sık şekilde tek tük de olsa ölü piksele rastanıyor mu yoksa üst üste aldığım 2 cihazda da aynı hatayla karşılaşmam benim şanssızlığım mı?

ölü pikseli nasıl anlıycaz pratik bir yolu varmıdır dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: malahit

quote:

ESC Market'den aldığım iPad 4 cihazda birden çok olmak üzere ölü piksel tespit etmiştim. Cihazı Bilkom yetkili servislerinden birisi olan Ofis İletişim'e teslim ettim ve servis kontrolü sonrası sıfır cihaz ile değişim kararı verildi. Dün gidip yeni cihazı aldım fakat eve geldiğimde yeni cihazda da ölü piksel olduğunu gördüm. Bugün götürdüm cihazı. Bana tekrar sıfır cihaz ile değişim yapılacağı söylendi. Hatta bu sefer yeni cihazın bana teslim edilmeden önce detaylıca kontrol edilerek verileceğini belirttiler.

zıt renk yöntemiyle kolay anlaşılır mümkün olduğunca karanlık ortamda test yapın

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%C3%B6l%C3%BC+piksel+testi&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42965579,d.Yms&biw=1440&bih=740&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=MBEuUdCXHI3UsgbsyoGwAg

• quote:

quote:

http://www.theipadguide.com/content/ipad-dead-pixel-test-how/7171269

• quote:

3. nesil iPad kullanıyorum. Aldığımda ölü piksel sebebiyle 2 kez değişti Genpa tarafından. Şu anda 3. cihaz elimdeki. Neyseki 1 adet diye değiştirmemezlik yapmıyorlar.

• Esc markette hataalı zaten ucuza satıyor

• Benim ipad3'tede 1 satır ölü pixel olmuştu geçen ay yenisiyle değiştirdiler.
     iPad 4 - Ölü Piksel Problemi (2 kere sıfır cihaz ile değişim yapıldı)
  • konuyu görünce şimdi kontrol ettim. ölü piksel var 1 adet. garanti işlerinden nefret ediyorum. daha 1 haftalık ipad. kullanamadık bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

konuyu görünce şimdi kontrol ettim. ölü piksel var 1 adet. garanti işlerinden nefret ediyorum. daha 1 haftalık ipad. kullanamadık bile

Bilkom cihazıysa garanti süreci çok hızlı işliyor. 1-2 gün içinde değişim yaparlar.
  • quote:

quote:

konuyu görünce şimdi kontrol ettim. ölü piksel var 1 adet. garanti işlerinden nefret ediyorum. daha 1 haftalık ipad. kullanamadık bile

Bilkom cihazıysa garanti süreci çok hızlı işliyor. 1-2 gün içinde değişim yaparlar.

teknosa dan aldım. evet bilkom. inşallah dediğiniz gibi olur.
  • 2-3 aylık garantili İpad 3 var, şükür daha yok ölü piksel.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush

2-3 aylık garantili İpad 3 var, şükür daha yok ölü piksel.

bende ilk aldığımda hızlıca test ettim göremedim. bugün tekrar konuyu görünce ayrıntılı bakayım dedim. gördüm 1 adet. üzüldüm biraz. daha 1 haftalık
  • quote:

quote:

bende ilk aldığımda hızlıca test ettim göremedim. bugün tekrar konuyu görünce ayrıntılı bakayım dedim. gördüm 1 adet. üzüldüm biraz. daha 1 haftalık

ne yapıtında gördün dostum bendede iPad 4 var bakayım

• quote:

quote:

quote:

ne yapıtında gördün dostum bendede iPad 4 var bakayım

daha götürmedim. teknosa aracılığıyla vermektense direkt bilkom servisine vereceğim. zaten değişim yaptıklarını okudum her yerde. o nedenle acelesi olmadığına karar verdim. biraz zevkini alayım cihazın sonra gönderirim

• Arkadaşlar bende bugun ipad 3üme tekrar baktım bir tane ölü piksel olduğunu biliyordum zaten ama bugun bir şeyin daha farkına vardım ipadi dikey tuttugumda üst ve alt kısma yakın yerlerde bi üst bir altta yatay çizikler var yalnız arkadaşın fotoğrafında kı gibi belirgin şekilde değil(ölü piksel gibi değil) çok dikkat edildiğinde görülüyor sankı parmak izi olurda orası hafif bulanır gibi bir görüntü oluşmuş renkleri vermede bir sorunu yok fotoğrafını çektim ancak belli olmadıgı için ekleyemedim acaba sizde de böyle bir sorun var mı ve servis bunun farkına varır değiştirir mi ipad i :S 8 aylık ipad bilkomda alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 27 Şubat 2013; 21:39:41 >
  • Benim konum vardı .Onu okuyun bir isterseniz , iPad 2 1000 TL'ye düştüğünde iade ederek 1.905 TL 'mi NAKIT aldım Sizde iade edip paranızı alın.

Ekleme : 1000 TL'ye ikinci elini satmaya uğraşıyordum.1905 TL aldım 8 ay kullanıp . Vermiyorlardı , en son mahkeme filan dedim hemen ertesi gün aldım paramı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 27 Şubat 2013; 21:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim konum vardı .Onu okuyun bir isterseniz , iPad 2 1000 TL'ye düştüğünde iade ederek 1.905 TL 'mi NAKIT aldım Sizde iade edip paranızı alın.

Ekleme : 1000 TL'ye ikinci elini satmaya uğraşıyordum.1905 TL aldım 8 ay kullanıp . Vermiyorlardı , en son mahkeme filan dedim hemen ertesi gün aldım paramı .

Örnek eli öpülecek dh üyesi şeytana pabucunu ters giydirip sokağa atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Şubat 2013; 21:55:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.